Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 301 z 393 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 001 do 3 010 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    Kurna chyba złoże CV do Canona i jak mnie przyjmą to będę rzucal co dzień pomysły i analizy rynku z tego wątku. Tak dziennie po jednej stronie. Po tygodniu uznają mnie za geniusza od strategii marketingowej i fachure od R&D.
    a g... wyciepia Cie za wychylanie sie do R&D w kalkulatorach i po 5 latach usprawniania gumek pod przyciskami Ci sie w glowie pouklada.

Canon dopoki moze bedzie cedzil ficzery i zapychal ludziom geby pierdylionem megapikseli i fps-ow, olewajac szerokim strumieniem rozwoj ergonomii i mozliwosci puszek.

i niestety zwrot "dopoki moze" oznacza dla zoltych ludzi w Japonii dluzej niz dla nas.
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Już jest coraz więcej konkretów co do konkurentów nowej 5-ki Canona : http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7783 - wizjer pokrywać ma 100% kadru, no, no. 24,6 mpx. Kiedy przecieki nowej puchy FF Canona ?
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Nie no - to chyba jednak na Soniaka trzeba zmykac ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Już jest coraz więcej konkretów co do konkurentów nowej 5-ki Canona : http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7783 - wizjer pokrywać ma 100% kadru, no, no. 24,6 mpx. Kiedy przecieki nowej puchy FF Canona ?
    przecież to linkowałem kilka postów wyżej.
    Co do przecieków: premiera sony jest w poniedziałek. Zostały cztery dni. Jak będzie 23 września, to mogą się zacząć pojawiać przecieki o 5d.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

7D to by znaczyło niższy model FF. Czyżby Canon w swej łaskawości zapodał FF-a dla ludu?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    7D to by znaczyło niższy model FF. Czyżby Canon w swej łaskawości zapodał FF-a dla ludu?
    Czyli możliwe, że jednak dwa FF: dla ludu i dla Ludu ;-) (ten droższy) :-D. Ten dla "ludu" może nieźle pogonić D700, bo soniak to jednak nie jest bezpośredni konkurent dla Canona.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ten 7D jest jak najbardziej realny

"czy Ty wiesz co my robimy tym Misiem? to jest Mis na miare naszych mozliwosci. patrzcie, mowimy, to jest nasz Mis (...)" za 1 kola zielonych, kiedy wasze misie zaczynaja sie od 2 kola, w dodatku maja matryce gorszej jakosci niz nasz Mis. i mozecie nam skoczyc i obtoczyc...

to ma mnostwo sensu.
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 04-09-2008 o 23:08
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ten 7D jest jak najbardziej realny

"czy Ty wiesz co my robimy tym Misiem? to jest Mis na miare naszych mozliwosci. patrzcie, mowimy, to jest nasz Mis (...)" za 1 kola zielonych, kiedy wasze misie zaczynaja sie od 2 kola, w dodatku maja matryce gorszej jakosci niz nasz Mis. i mozecie nam skoczyc i obtoczyc...

to ma mnostwo sensu.
    No i może mieć Twoją ulubioną cechę - wycięte funkcje/* . Nawet jak będzie za 1500$.

/* - przepraszam byłem zbyt dosłowny - chodziło mi o pewną ascezę
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No i może mieć Twoją ulubioną cechę - wycięte funkcje/* . Nawet jak będzie za 1500$.

/* - przepraszam byłem zbyt dosłowny - chodziło mi o pewną ascezę
    zacznijmy od poczatku - ale jakie funkcje? obcinac to trzeba miec z czego
    wbudowany swiatlomierz, klatka pelna pikseli, magiczny Digic, przycisk spustu, ladny telewizorek z tylu, garsc programow w desen "nocny portret", "krajobraz popoludniowy", "fajerwerki", "u cioci na imieninach", zombie-view, przycisk reklamowy drukarzy, trzepaczka, tryb podswietlania na rozowo usmiechnietych twarzy i wyswietlania serduszka przy chlopaku/dziewczynie...
    do tego jakis tani kitowy sloik i jest hit. taki calkowity BiS... (Bierz i Sp...) dla ludzi wyglodnialych *******

ludzie i tak to kupia.
    www albo tez flickr

Strona 301 z 393 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów