Znów wracając do 5DmkII... To niejako spełnia się zapowiadany scenariusz:
data: 26.08 - Canon pokazuje nowości (ale bez naszgo rodzynka
data: 27.08 - Nikoś przebija Canona swoimi nowościami
data: ????? - canon przykrywa wszystko Nowym 5d
:cool:
Tak
Nie
Znów wracając do 5DmkII... To niejako spełnia się zapowiadany scenariusz:
data: 26.08 - Canon pokazuje nowości (ale bez naszgo rodzynka
data: 27.08 - Nikoś przebija Canona swoimi nowościami
data: ????? - canon przykrywa wszystko Nowym 5d
:cool:
taaa.... Z tego co pamiętam to jak się pojawił D3, to go miał C przykryć nowościami - nic z tego...
Potem się pojawiło tanie FF z N i C jakoś też skory do przykrywania nie był...
Skąd ten optymizm, że takie cudo jak D90 zostanie pokryte C???![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Się śmiejecie, ale te filmiki na szkiełku na f 1,4 mają jakiś nieodparty urok![]()
powinni w sumie dodać z 10 głośników i jakiś porządny telewizor w tej puszce, to by można w wolnej chwili się zrelaksować![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Aż się boje kupic staruszka jak tak narzekacie na jego af :P Gorszy jest od tego z 350D?
350D | 30D | 30D | 5D mkII
Canon EF: 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 300/4 L IS | 17-40/4 L | 24-105/4 L
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-08-2008 o 19:31 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Kiepski AF 5D" to jest klasyczna bzdura, która powstała na forach takich jak CB. AF tego aparatu jest lepszy niż w 30D, ale że gorszy i mniej rozbudowany niż w 1D czy D200 to przyczepiono mu nalepkę "kiepski".
Kiepski to on jest biorąc pod uwagę oczekiwania niektórych np. fotografów ślubnych na dorobku, którzy by chcieli dorobić się używając taniego body do zdjęć w ciemnych kościołach i mieć 100% trafionych zdjęć bo przecież powtórzyć się nie da.