Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gujaa Zobacz posta
    Dodam ze osobiscie nie lubie nikona(obsluga) ale panowie, na bok sentymenty! 50D ma byc odpowiedzia na to co robi sony i nikon? To jest pierdniecie a nie odpowiedz - kpina, totalna porazka. Ten aparat moglby namieszac ale gdyby mial FF. Bo swoja droga to Cropa w luzstrzankach nigdy byc nie powinno. Typowe marketingowe zdrzerwstwo kanaona, niech sie chlopaki w koncu obudza. A wystarczylo uszelnic 5D dodac 100% viewfinder, lepszy AF, czy to takie duze zmiany, nie. Ale chlopaki chca nadal zdzierac kase ze sprzedawanej nadal 5D. 5 D to sie nadaje do muzem.

Ja spadam do nikona. Trudno.

Sorki ale nerw mi puscil.

he he he.. wczoraj czytałem wątek o tym samym na żółtym forum - i wnioski są zgoła odmienne - czyli twierdzenie że amiat d300 za 4500 lepiej kupić 40d za 2500 czy to nowe za 3500 bo jeszcze zostanie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    he he he.. wczoraj czytałem wątek o tym samym na żółtym forum - i wnioski są zgoła odmienne - czyli twierdzenie że amiat d300 za 4500 lepiej kupić 40d za 2500 czy to nowe za 3500 bo jeszcze zostanie..
    Znaczy co, będziemy sobie z żółtymi wzajemnie podkradać wiecznie narzekające trolle? A niech oni sobie przy pomocy d90 i czego tam jeszcze wszystkie wezmą!
    Żeby choć 1/5 maruderów rocznie miała dość honoru, żeby nie pitolić bez sensu i rzeczywiście zmienić system... żeby... ehhh...

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Żeby choć 1/5 maruderów rocznie miała dość honoru, żeby nie pitolić bez sensu i rzeczywiście zmienić system... żeby... ehhh...
    Myślisz, że ktoś dla puszki zmieni system ? ;-) Jeśli zmieniać to dla szkła. ale z drugiej strony to masz rację jeśli ta 1/5 co rok by zmieniała system to byłoby więcej obiektywnych opini o konkurencji..
    pozdrawiam Krzysiek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Znaczy co, będziemy sobie z żółtymi wzajemnie podkradać wiecznie narzekające trolle?
    Trzebaby trochę z tej grupy namówić na Olki / Sonolciaki / Pentaksy / Sigmy - a nuż nie wrócą ?
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Bo to wiesz, wszystko działa według starej skautowskiej zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie". Każdy canonier i nikoniarz chciałby, aby jego firma wypuściła puchę z ficzerami o jakich nikomu się nigdy nie śniło. A jak tylko u konkurencji pojawia się jakaś nowinka, to od razu każdy z nich zmienia system. :-)

Mnie to tylko bawi i dalej w spokoju trzepię kapucyna przy swojej piąteczce oglądając wyniki z sesji wakacyjnych. :-) I "niech się ze mnie śmieją, co mi tam" ale ja uważam że 5D to obecnie nadal najlepsza pucha na rynku, dostępna dla amatora. Przynajmniej jeśli chodzi o wyniki.
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Domyślnie

Mnie to tylko bawi i dalej w spokoju trzepię kapucyna przy swojej piąteczce oglądając wyniki z sesji wakacyjnych.

LEŻĘ na zIEMI!!!!!!!!!!!!! HAHHAHAHAHHAH :grin::grin::grin::grin:

A co do piątki to moje marzenie jako druga puszka ;P do 40d (szybkiej) 5d(piękność obrazu) to cudowne dopełnienie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów