Tak
Nie
Znaczy co, będziemy sobie z żółtymi wzajemnie podkradać wiecznie narzekające trolle? A niech oni sobie przy pomocy d90 i czego tam jeszcze wszystkie wezmą!
Żeby choć 1/5 maruderów rocznie miała dość honoru, żeby nie pitolić bez sensu i rzeczywiście zmienić system... żeby... ehhh...![]()
Bo to wiesz, wszystko działa według starej skautowskiej zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie". Każdy canonier i nikoniarz chciałby, aby jego firma wypuściła puchę z ficzerami o jakich nikomu się nigdy nie śniło. A jak tylko u konkurencji pojawia się jakaś nowinka, to od razu każdy z nich zmienia system. :-)
Mnie to tylko bawi i dalej w spokoju trzepię kapucyna przy swojej piąteczce oglądając wyniki z sesji wakacyjnych. :-) I "niech się ze mnie śmieją, co mi tam" ale ja uważam że 5D to obecnie nadal najlepsza pucha na rynku, dostępna dla amatora. Przynajmniej jeśli chodzi o wyniki.
hrabia Vader
zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami
Mnie to tylko bawi i dalej w spokoju trzepię kapucyna przy swojej piąteczce oglądając wyniki z sesji wakacyjnych.
LEŻĘ na zIEMI!!!!!!!!!!!!! HAHHAHAHAHHAH :grin::grin::grin::grin:
A co do piątki to moje marzenie jako druga puszka ;P do 40d (szybkiej) 5d(piękność obrazu) to cudowne dopełnienie![]()