Tak
Nie
Oczywiście, że się cieszę!
A masz na to jakąś radę WUJU? Zarówno C jak i N mają z tym problem, więc dokładają taki feature w swoich puszkach. Mnie osobiście to napawa optymizmem, że w przyszłości będę mógł sobie rozregulować AF we własnym zakresie, nie zdając się w tym przypadku na Żytnią.
Wolę C i jego buble niż nic...
"Artificial Intelligence AF" co to za pies? Może tłumaczenie debilne?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez pazurek ; 22-08-2008 o 19:22
Ostatnio edytowane przez spoon ; 22-08-2008 o 19:22
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A dla mnie to od 20D przez 30D do 40D nie wydarzyło się nic specjalnego co uzasadniałoby sprzedaż niższego modelu i kupno wyższego, a więc dołożenia choćby kilku stów. Bez urazy, ale Canon wypuszcza modele dla brandzlarzy aby nie przestawali trzepać gruchy na wysokim C. Wy tu pierdu, pierdu jakie to rzeczy przydałyby się w nowym modelu, lecz Canonjapońce gdzieś mają te wszystkie życzenia, westchnienia i zgadywanki. Capustę robić chcą na cropach, w FF dostali kopa od Nikona takiego, że łby im się zapowietrzyły i myslenie odebrało, a niedługo drugiego dostaną od Sony, że gały stracą całkiem rozeznanie co się dzieje na rynku FF.
To moje 3 grosze w temacie.
Ja jakimś wielkim fanem korporacji nie jestem, ale gdyby nie C, to byśmy 3 lata temu FF nie mieli, a raczej nie zdarza się, żeby firma będąca pionierem jakichś rozwiązań w tak krótkim czasie wycofywała się z rozwoju... Gdyby nie FF od C, N pewnie sam by uwierzył w swoją propagandę, że FF w cyfrze jest nikomu do niczego nie potrzebne...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński