Tak
Nie
Zamieszczone przez akustyk napisane jest przeciez w Szwecji jest na ta date zapowiedziana konferencja Canona. czyli pewnie beda nowe pałerszoty, nowe iksusy, nowe drukarki, nowe kalkulatory, lornetki, skanero-drukarki... A na zagryche kiszone sledzie
.
Zamieszczone przez dr11 A na zagryche kiszone sledzie exakt
www albo tez flickr
Zamieszczone przez akustyk napisane jest przeciez w Szwecji jest na ta date zapowiedziana konferencja Canona. czyli pewnie beda nowe pałerszoty, nowe iksusy, nowe drukarki, nowe kalkulatory, lornetki, skanero-drukarki... Jak mogłeś zapomnieć o faksach
Powracając do tematu: na dpreview co raz więcej osób potwierdza 50D@15MPx (z poprawionym autofokusem) i szkła - chyba 18-200 IS i 24-70 IS.
A wiadomo czy 50D bedzie w FF?
Regulamin pkt 8
Zamieszczone przez KMV10 Jak mogłeś zapomnieć o faksach przepraszam :-? prosze o lagodny wymiar kary i lekka pokute
Zamieszczone przez Malin A wiadomo czy 50D bedzie w FF? Tak, będzie w cropie - ma być sprzedawane w kicie z 18-200.
Zamieszczone przez gietrzy Tak, będzie w cropie - ma być sprzedawane w kicie z 18-200. Nie strasz ! Powiedz, że to nieprawda. Jasny gwint To ile jeszcze będę czekać na nowe FF Jeszcze skończy się tym, że kupię "starą" 5-kę i tyle :-| .
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Zamieszczone przez BuRton Nie strasz ! Powiedz, że to nieprawda. Jasny gwint To ile jeszcze będę czekać na nowe FF Jeszcze skończy się tym, że kupię "starą" 5-kę i tyle :-| . Ja chyba zrobie to samo... Lekko uzywane 5D body 3500 zł. Nie wiem czy sie opłaca czekac na nowe FF :-x
Zamieszczone przez Malin Ja chyba zrobie to samo... Lekko uzywane 5D body 3500 zł. Nie wiem czy sie opłaca czekac na nowe FF :-x Żartowałem . Pełne opanowanie . Pieniądze nie zbutwieją a jak już tyle wyczekałem to jeszcze te "kilka lat" :wink: poczekam . Dla mnie nie było by problemu z 5D gdyby nie ten AF. Warto poczekać.
Zobacz tagi
Zasady na forum