Tak
Nie
Panasonic również ale tylko w kamerach półprofi i profi
Za dpreview. Podobno 26-tego ma być 50D z 18-200 IS i kilka kompaktów.
Zamieszczone przez dpr
Zamieszczone przez dpr
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może 5D mkII będzie odgadywał zamiary początkujących?![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Na optycznych jest artykulik na temat przyszłych premier. Linka nie podaję bo i tak nie zadziała.
artykuł nie zabija. Właściwie zebranie plotek z internetu, przedruk z canon-rumours i tyle, więc pozostaje czekanie takie samo jak teraz. Ciekawa wzmianka o 24-70 mkII. Może w końcu Canon uciąłby porównania 24-105 vs 24-70 a może by 24-70 do 2500PLN spadła, sorry bredzę bo się rozmarzyłem
Posty Waldka o 5D i pomiarze wylądowały tuhttp://canon-board.info/showthread.php?t=37370
Proszę tam kontynuować. Nie będę trzeci raz przenosił, tylko tym razem usunę jak ktoś tu jeszcze wyskoczy z kontynuacją tego offtopa.
A w kamerach, to nie obraz? W takim razie co? Jabłka, gruszki?
Canon 10-2000mm EF L Series Lens
It's coming.
A z innych plotek.
Pewnie coś pokażą 26-go ale nie będzie to jedyna premiera canona na jesieni. Należy się spodziewać kolejnych nowości tuż przed Photokiną we wrześniu. Jest możliwe, że marketingowcy nie chcą popełnić podobnego błędu jak w zeszłym roku. Kiedy to po szumnych premierach Ds-a i 40-tki w tydzień później Nikon zrobił kawał i oppsss..... balon pękł. Jak wiadomo premiera Nikona jest 27-go bm. i ma się sporo podziać (D90, D3x, szkła). Prezentacja nowości (nawet bardzo fajnych) w przeddzień nie byłaby dobrym marketingowo pomysłem.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-08-2008 o 23:21
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner