wyjdzie pewnie, że cię nie lubię czy nadużywam pozycji moda itd ;-)., nie potrafię jednak przejść obok takich domorosłych mądrości bez odrobiny sarkazmu.

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
Panowie. troszke chłodniej do tego podejśc trzeba. owszem. p
oczywiście. Tylko dlaczego płakałeś w tym wątku piec stron temu?
Mamy konkretną informację i jesteśmy ciekawi co to jest.
podgrzewanie atmosfery miało sens gdy konkurencja była daleko w tyle. teraz sytuacja się zmieniła .D700 bodajże od piątku będzie na półkach sklepowych. powiem szczerze. takie podejście jak prezentuje N jest OK.
a jednak wielu nikoniarzom się nie podoba. czekali 5 lat na puszki FF, i na razie mają do dyspozycji tylko segment profi za 9 koła, z odwleczonym terminem dostawy. Canon miał swoja prezentację 3 lata temu. Nie, 5D to nie złota pucha, tylko do tej pory konkurencja dawała ciała na całej linii z N na czele. I dalej daje w cenie poniżej 2000$.

wiem. wiem. niespodoba sie Wam to co napisąłem
tu nie o podobanie chodzi - mamy słowo konkretnego faceta, który od dawna daje przykłady wiedzy i jak nam mówi ma coś ciekawszego od D700 na biurku, a ty jak zwykle piszesz aby udowodnić jaki jesteś przewidujący, a Canon głupi i spóźniony. Tego się nie da czytać, zamiast płakać kup że sobie tego D700 ;-) Sorry za małą irytację, ale po prostu bijesz pianę. Ja nie muszę do sklepu jak do kibla, ale skory ty musisz to po prostu kupuj!

Corwin, nie zrażaj się i daj jakieś info boś mnie naprawdę mocno zaciekawił.