wyjdzie pewnie, że cię nie lubię czy nadużywam pozycji moda itd ;-)., nie potrafię jednak przejść obok takich domorosłych mądrości bez odrobiny sarkazmu.
oczywiście. Tylko dlaczego płakałeś w tym wątku piec stron temu?
Mamy konkretną informację i jesteśmy ciekawi co to jest.
a jednak wielu nikoniarzom się nie podoba. czekali 5 lat na puszki FF, i na razie mają do dyspozycji tylko segment profi za 9 koła, z odwleczonym terminem dostawy. Canon miał swoja prezentację 3 lata temu. Nie, 5D to nie złota pucha, tylko do tej pory konkurencja dawała ciała na całej linii z N na czele. I dalej daje w cenie poniżej 2000$.podgrzewanie atmosfery miało sens gdy konkurencja była daleko w tyle. teraz sytuacja się zmieniła .D700 bodajże od piątku będzie na półkach sklepowych. powiem szczerze. takie podejście jak prezentuje N jest OK.
tu nie o podobanie chodzi - mamy słowo konkretnego faceta, który od dawna daje przykłady wiedzy i jak nam mówi ma coś ciekawszego od D700 na biurku, a ty jak zwykle piszesz aby udowodnić jaki jesteś przewidujący, a Canon głupi i spóźniony. Tego się nie da czytać, zamiast płakać kup że sobie tego D700 ;-) Sorry za małą irytację, ale po prostu bijesz pianę. Ja nie muszę do sklepu jak do kibla, ale skory ty musisz to po prostu kupuj!wiem. wiem. niespodoba sie Wam to co napisąłem
Corwin, nie zrażaj sięi daj jakieś info boś mnie naprawdę mocno zaciekawił.