Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Ja się właśnie przesiadłem z 1d mkII na 5d i AF jest jedyną rzeczą, która mnie doprowadza do szewskiej pasji. O ile centralny pkt jest bardzo ok, o tyle skrajne, a dokładnie ich wąskość to dramat. Łapią nieźle, ale czemu nikt nie pomyślał, by rozstawić je szerzej? No i servo...Po jedynce każde jest do d..y. Obrazek jednak koi moje skołatane nerwy. Piękna plastyka, kolor, kontrast - już nawet w jpg. Kupię gripa i będzie ok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ja się właśnie przesiadłem z 1d mkII na 5d i AF jest jedyną rzeczą, która mnie doprowadza do szewskiej pasji. O ile centralny pkt jest bardzo ok, o tyle skrajne, a dokładnie ich wąskość to dramat. Łapią nieźle, ale czemu nikt nie pomyślał, by rozstawić je szerzej? No i servo...Po jedynce każde jest do d..y. Obrazek jednak koi moje skołatane nerwy. Piękna plastyka, kolor, kontrast - już nawet w jpg. Kupię gripa i będzie ok
    Dlatego himi trza :wink:mieć obydwa i jest wtedy bardzo ok. a jak szkła można wykorzystać ...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Dlatego himi trza :wink:mieć obydwa i jest wtedy bardzo ok. a jak szkła można wykorzystać ...
    A żebyś wiedział. Budżet na razie nie pozwala na 1d mkII, ale knuję zakup starej dobrej jedyneczki.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    A żebyś wiedział. Budżet na razie nie pozwala na 1d mkII, ale knuję zakup starej dobrej jedyneczki.
    Ale wiesz, do czego to prowadzi? Za jakiś czas nie będziesz mógł zwalić winy za złe zdjęcia na aparat. Przemyśl, czy jest sens się tak dołować

Aha, z tymi bocznymi punktami AF to lepiej uważaj. Potrafią sę bardzo precyzyjnie mylić, za każdym razem w inną stronę. Lepiej centralny i kadruj.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ale wiesz, do czego to prowadzi? Za jakiś czas nie będziesz mógł zwalić winy za złe zdjęcia na aparat. Przemyśl, czy jest sens się tak dołować
    Prawda w 100% :razz:

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów