Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a ja porobiłem wczoraj troche zabawy ślubnej 40D i doszedłem do wniosku, że canon jest BE...!! bo albo mam super obraz i parszywy AF (w 5D) albo bez obrazu fajny AF (40D)...;( Wiem zaraz mi ktos napisze, że powienienem sobie Ds sprawić...
    Ja tak właśnie zrobiłem, raczej nie mogę napisać, że znajduję słabe strony tego rozwiązania. Jak dzieciak cieszę się odpalając kolejne obrazki w kompie. Pierwszy aparat, z którym mam na stałe do czynienia, a który ma wszystko fajniejsze niż 5D. No, może poza wyświetlaczem i popieprzonym menu.

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    spraw sobie 1d mk III
    A to jeszcze inna zabawka, do zupełnie innych zastosowań niż Ds2. Diablo szybki, precyzyjny, bardzo wygodny, aż się chce nim pracować. Ale obrazek max 20x30cm..
    Obie puchy w torbie stanowią zestaw na każdą okazję, świetnie się uzupełniają.
    Jarek

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta

A to jeszcze inna zabawka, do zupełnie innych zastosowań niż Ds2. Diablo szybki, precyzyjny, bardzo wygodny, aż się chce nim pracować. Ale obrazek max 20x30cm..
    to dziwne; robię sporo fotoksiążek 30 na 60 i większych i nie widzę, żeby 1d się nie wyrabiał. Drukuję tez czasem 70 na 100 i też im nic nie brakuje (o bilbordach 2x3m lub większych nie wspominam, bo do tego to 6 mpix wystarczy)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów