Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    W sumie mogą planować premiery z wyprzedzeniem... w starych modelach może być zaszyta jakaś data po której włącza się specjalny układ obniżający ostrość ;-)

W ten sposób mieliby ciągły postęp bez wysiłku
    I stały odpływ klienów .

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    (...)... Ale chyba w kolejce to raczej się ustawiał nie będę - najpierw poznam choroby wieku dziecięcego np. na tym forum
    Ojj.. możesz się zniechęcić .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ojj.. możesz się zniechęcić .
    Nie - już się przyzwyczaiłem przy zakupie 40D że wszyscy psioczyli, a w niektórych zastosowaniach godnie zastępuje 5D...
    Mam tu paru gości upatrzonych, których spostrzeżenia dziwnym trafem pokrywają się w większości z moimi
    Już wiem, że będę głównie szukał odpowiedzi na pytanie 5DMarkII czy 1DsMarkII (używka zapewne)... pożyjemy, zobaczymy - na pewno na początku będą bateryjki, linijki itp, ale liczę że uda się odfiltrować jakieś konkrety :grin:
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów