Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 102 z 393 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 011 do 1 020 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    ... A i konkurencja też nie może doczekać się, aż zbłądzi pod strzechy z FF...
    FF pod każdą strzechą to wcale nie jest oczywista sprawa. Zawsze lepiej sprzedać coś dwa razy, a nie jeden raz Najpierw sprzęt z kropkiem potem bez kropka
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez STYX Zobacz posta
    FF pod każdą strzechą to wcale nie jest oczywista sprawa. Zawsze lepiej sprzedać coś dwa razy, a nie jeden raz Najpierw sprzęt z kropkiem potem bez kropka
    Albo
    Najpierw sprzęt z kropkiem, a potem i z kropkiem i bez kropka
    - kiedyś rozmiar był problemem ze względu na późniejszą obróbkę w labach. Teraz krop pewnie zostanie, bo się opłaca producentom, a normalnym użytkownikom nie przeszkadza.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

FF dla ludu będzie bankowo i nie ma co bić piany - to tylko kwestia czasu 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jak już człowiek zrobił kawę, żeby mieć fusy do wróżenia, to piana nie zaszkodzi, a czasem przecież nawet ładnie wygląda: http://www.nawidelcu.pl/__temp__/68b...183_1500_w.jpg
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

A robicie wogole jakies zdjecia?

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Ale jak tu robić jakieś zdjęcia kiedy canon poprzez uporczywe nie wypuszczanie nowej piątki to uniemożliwia?
    - kompakty i inne telefony - można robić fotki, do zdjęć się nie nadają
    - analogi - za duże koszty ekspoatacji
    - xxxD xxD, 5D - nadają się do zdjęć, ale jak wyjdzie nowa piątka to kto kupi taki zużyty sprzęt? A jak się popsuje? Lepiej więc uszanować dla przyszłego nabywcy i trzymać w pudełeczku owinięty wszystkimi możliwymi bąblofoliami
    - 1Ds MkIII, o tak! Ten to się w sam raz nadaje! Ale znów canon, poprzez swoją politykę cenową to uniemożliwia
    C-F-K - forever

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie no bądźmy poważni my tu o aparatach, a tu wyjeżdża z jakimiś zdjęciami .

1D mkIIIn - FF - 10 Mpx
    http://translate.google.com/translat...es&tl=en&tl=en
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 11-05-2008 o 19:13
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Otóż my osiągneliśmy już najwyższy stopień wtajemniczenia fotograficznego - do uprawiania Fotografiki nie potrzebujemy już nawet aparatów - wystarczy samo oglądanie cropów z tablic ISO
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo Zobacz posta
    Otóż my osiągneliśmy już najwyższy stopień wtajemniczenia fotograficznego - do uprawiania Fotografiki nie potrzebujemy już nawet aparatów - wystarczy samo oglądanie cropów z tablic ISO

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Ale jak tu robić jakieś zdjęcia kiedy canon poprzez uporczywe nie wypuszczanie nowej piątki to uniemożliwia?
    - kompakty i inne telefony - można robić fotki, do zdjęć się nie nadają
    - analogi - za duże koszty ekspoatacji
    - xxxD xxD, 5D - nadają się do zdjęć, ale jak wyjdzie nowa piątka to kto kupi taki zużyty sprzęt? A jak się popsuje? Lepiej więc uszanować dla przyszłego nabywcy i trzymać w pudełeczku owinięty wszystkimi możliwymi bąblofoliami
    - 1Ds MkIII, o tak! Ten to się w sam raz nadaje! Ale znów canon, poprzez swoją politykę cenową to uniemożliwia
    A jak wypusci nową nowa piatke to powtórnie zaanonsuje nastepce i znowu nie bedzie mozna robic zdjęć
    Ach jaki ten swiat jest skomplikowany.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Strona 102 z 393 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów