d300 FF? Tzn wypuszczą d3 jeszcze raz? Ale bez gripa?
Nikon pewnie czeka aż Canon wypuści 5dmk2 żeby znowu go przyszpilić czymś lepszym. Canon czeka na Nikona żeby nie dać się przyszpilić. A my sobie poczekamy, oj poczekamy![]()
Tak
Nie
d300 FF? Tzn wypuszczą d3 jeszcze raz? Ale bez gripa?
Nikon pewnie czeka aż Canon wypuści 5dmk2 żeby znowu go przyszpilić czymś lepszym. Canon czeka na Nikona żeby nie dać się przyszpilić. A my sobie poczekamy, oj poczekamy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bardzo możliwe, bo Sony pewnie też się czai żeby w odpowiedzi zrobić 'sruuu!'. W Samsungu cała nadzieja.![]()
No właśnie od znajomego profesjonalisty co jeszcze robił na minolcie i teraz ma jakieś kontakty z Sony dowiedziałem się, że Sony planuje pełną klatkę i dodatkowo najtańszą ze wszystkich... Ciekawe ile w tym prawdy...:-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Jak myślicie, w jakiej cenie wejdzie na polski rynek 5D Mark II? 6/8/10k PLN?
EN57D DIGITAL.
Dzisiaj fusy od herbaty ułożyły mi się w cyfrę 6. Myślę, że to dobry znak!
Mnie bardziej ciekawi czy cała trójka zrobi wielkie 'sruu' i pokażą nowe puszki w ciągu jednego tygodnia. IMO cena na wejściu może być wysoka, a potem zacznie szybko spadać. Jeśli oczywiście będzie wielkie sruuu![]()
Z zrodel zblizonych do firmy na C. mam informacje, ze w tym tygodniu pojawia sie nowe body: 3d i 7d, czlowiek, ktory mi o tym mowil to powazna osoba, wiec mysle, ze nie jest to kolejny rumor.