Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 86 z 393 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

A ja co mam zrobić?? Na ten rok miałem 2 cele - 5D i 35/1.4L
    Z tym, że zakupy rozłożone -
    a) Pierwszy w lipcu
    b) Drugi listopad - grudzień
    Z tym jest gorzej jak z akcjami na giełdzie. Mam nadzieje, że do lipca się coś wyjaśni. Najważniejsze, jest dla mnie, żeby nie tracić świetnych ujęć które na FF bym miał na pewno ...

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

to pierwsze kup szkło i czekaj na body.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Kup w USA i powinno starczyć na oba

Początki nałogu

Domyślnie

Co do korekcji FF/BF w body to przeciez nowe jedynki maja taka mozliwosc w custom functions. Oczywiscie nie na polmetrowy BF/FF, na to juz tylko serwis - tylko pytanie kto kupuje body z taka wyrazna wada nie sprawdzajac na miejscu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glorf Zobacz posta
    Co do korekcji FF/BF w body to przeciez nowe jedynki maja taka mozliwosc w custom functions. Oczywiscie nie na polmetrowy BF/FF, na to juz tylko serwis - tylko pytanie kto kupuje body z taka wyrazna wada nie sprawdzajac na miejscu.
    Tylko ta korekcja g... daje jak jest np. do 5m dobrze, a dalej zaczyna się FF :-(.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

W sensie ze na danej ogniskowej dobrze a jak zblizysz to juz jest sle? No ale to ewidentnie wada szkla jest jak na moje oko.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

W sensie ze na danej ogniskowej dobrze a jak zblizysz to juz jest sle? No ale to ewidentnie wada szkla jest jak na moje oko.
    Szkła które z dwoma innymi korpusami chodzi idealnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

czyli cos jest "hard fucked up"...ale zbierajac do kupy profesjonalizm druzyny z zytniej (ja na szczescie nie musialem nigdy nic tam odsylac) to w takim wypadku sadzisz ze pomoga?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

czyli cos jest "hard fucked up"...ale zbierajac do kupy profesjonalizm druzyny z zytniej (ja na szczescie nie musialem nigdy nic tam odsylac) to w takim wypadku sadzisz ze pomoga?
    Nie zdążą .
    Kapitan Wagner

Miasto
    Pod Tatrami
    Kapitan Wagner

Strona 86 z 393 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów