Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 84 z 393 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134184 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    - a jak juz będą robić nowy grip (może nie bedzie im się chciało) to mogłi by bardziej profilować a nie taką cegłę nieociosaną ...
    Nie grzesz lepiej. Ten grip jest IMO wygodniejszy niż w 1kach. Choć czasem trochę skrzypi, to jednak jakoś lepiej mi leży. Jak już będą go robić od nowa, to niech nie zapomną o AF-ON, będzie większy pożytek.
    Jarek

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    - a jak juz będą robić nowy grip (może nie bedzie im się chciało) to mogłi by bardziej profilować a nie taką cegłę nieociosaną ...
    Zgadzam się, grip do 5D jest fatalny, w ogóle niewyprofilowany do dłoni i za duży.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Zgadzam się, grip do 5D jest fatalny, w ogóle niewyprofilowany do dłoni i za duży.
    sprawa jest subiektywna (vide oskarkowy) ale ja juz w wiele razy pisałem, ze dla mnie generalnie gripy od DSLR (2x BP-511) są za duze/za grube.
    Mnie pasował grip od 50E (był sporo cieńszy od cyfrowych) i to był ostatni aparat, który używałem z gripem.
    później jeszcze w czasie promocji gripów w Fotopajacu skusiłem się kiedyś na gripa do 300D ale czym prędzej ten grip sprzedałem (i nawet zyskiem :-))
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 01-04-2008 o 11:32
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Kwestia ręki - uchwytu. np taki bg-e2 - dla mnie miód malina - i bez niego do aparatu nie podchodziłem.. Ale ja mam długie palce, i może dla tego.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Nie grzesz lepiej. Ten grip jest IMO wygodniejszy niż w 1kach. Choć czasem trochę skrzypi, to jednak jakoś lepiej mi leży. Jak już będą go robić od nowa, to niech nie zapomną o AF-ON, będzie większy pożytek.
    Może masz duże łapska . Ja nie cierpię tych gripów.

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    sprawa jest subiektywna (vide oskarkowy) ale ja juz w wiele razy pisałem, ze dla mnie generalnie gripy od DSLR (2x BP-511) są za duze/za grube.
    Mnie pasował grip od 50E (był sporo cieńszy od cyfrowych) i to był ostatni aparat, który używałem z gripem.
    (....)
    Fakt grip do 50-tki był super . Przy tym nie robił z aparatu takiej cegły.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Gostyn
    5D+BG-E4; 24-105 4 IS L; 50 1.4; 85 1.8; 70-200 2.8 L;
    Speedlite 580 EX; LowePro Magnum AW; troszke drobiazgow

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ludzie to naprawde nie maja co robic, tylko siedza w domu, pierdza w stolek i upajaja internetowym ekshibicjonizmem wlasnych fantazji...

ech... a inni potem to z wypiekami na twarzy czytaja i potem nie moga spac spokojnie...
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ludzie to naprawde nie maja co robic, tylko siedza w domu, pierdza w stolek i upajaja internetowym ekshibicjonizmem wlasnych fantazji...

ech... a inni potem to z wypiekami na twarzy czytaja i potem nie moga spac spokojnie...
    Ee.... myślę, że nie zakłóci to zbytnio Twojego snu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skorpion Zobacz posta
    Na temat porownania 40D i 5D (sensownego czy tez nie) bylo sporo watkow, wystarczy poszukac ;-) Z tego co pamietam jeden watek to byl tasiemiec z udzialem Canika.
    heheh i tak kazdy z nas zapamieta CANIKA z tego watku

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie

...Z forum nikona ...też czekają ....22 kwietnia jest meeting Canona w Toronto i niektórzy wzięli to za datę ogłoszenia nowości.

Myslicie że coś się pojawi ?
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Strona 84 z 393 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134184 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów