Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
no właśnie! pytanie mam tylko takie, dlaczego uważasz że wiesz lepiej co należy zrobić na miejscu Canona Albo snowboarder, albo inni.
Ja moge zadac Tobie dokladnie to samo pytanie: Dlaczego uwazasz, ze Canon bedzie nadal spokojnie zarabial na kosmetycznym tylko upgradzie 5D i ze brak znacznych a oczekiwanych/pozadanych zmian nie spowoduje odplywu klientow do Nikona. ??

Gdzie ja napisalem, ze wiem lepiej niz Canon?? To sa tylko moje prywatne obserwacje, dywagacje i zgadywanie podszyte w jakims tam stopniu wlasnymi potrzebami czy zyczeniami wzgledem Canona. Nie, nie robilem zadnych analiz, ale rozgladam sie dookola i widze jakby wiecej ochoty do migrowania do Nikona, ktory to w koncu zawalczyl jakoscia obrazu,a dobre puszki mial od dawna. Gdyby to ode mnie zalezala ta decyzja, 5dMkII mialby wiecej jak to nazwales "profi ficzerow" niz sie spodziewasz, bo po mojemu Canon stracil pozycje lidera i musi sie troszke bardziej postarac, zeby nie stracic uzytkownikow swojego systemu. Czy tak bedzie, tego zaden z nas nie wie.

Tak jak ja nie masz wgladu do danych/analiz planow Canona.
Obaj sobie tylko gdybamy. Czas pokaze, ktory z nas mial racje i co na ten temat mysli najbardziej zainteresowany "producent kserokopiarek".

Marcin