Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 30 z 393 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

no niestety, cala nadzieja byla w nikonie d300, ze pojawi sie pelna klatka, ze w koncu pojawi sie konkurent dla 5D a tu lipa, tylko d3 z pelna klatka, wiec nic co by moglo byc konkurencja dla 5D. Na sony nam przyjdzie czekac rok. Wiec nastepcy 5D sie szybko nie doczekamy

bo i po co ?!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    no niestety, cala nadzieja byla w nikonie d300, ze pojawi sie pelna klatka, ze w koncu pojawi sie konkurent dla 5D a tu lipa, tylko d3 z pelna klatka, wiec nic co by moglo byc konkurencja dla 5D. Na sony nam przyjdzie czekac rok. Wiec nastepcy 5D sie szybko nie doczekamy

bo i po co ?!
    No póki co 5D nadal nie ma konkurencji ale ja bym poczekał na nowości Sony. W tym cała nadzieja .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No póki co 5D nadal nie ma konkurencji ale ja bym poczekał na nowości Sony. W tym cała nadzieja .
    Czego nie rozumiem?
    http://www.dpreview.com/news/0708/07082312nikond3.asp
    Jarek

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Coś chyba nie dokończyłeś .
    Ja bym Sony nie lekceważył. Zwłaszcza że nowości Nikona są fajne ale nie przeceniałbym ich zbytnio. Nikon moim skromnym zdaniem nieco przesadził z cenami. No chyba że wiedzą co da Sony i jak oni dopiero zaszaleją. To trochę śmieszne ale obecnie oferta canona wydaje się najbardziej budżetowa ..
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Coś chyba nie dokończyłeś .
    A co tu kończyć? W końcu trafia się świetna puszka z FF, która nie ma logo canona. IMO dopiero teraz coś się ruszy w interesie.
    Jarek

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A co tu kończyć? W końcu trafia się świetna puszka z FF, która nie ma logo canona. IMO dopiero teraz coś się ruszy w interesie.
    I to jeszcze nie koniec. Myślę że HAM Sony będzie też FF. I to kto wie czy nie tańszy od Nikonowskiego.
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

piramidon bedzie FF ale przyjdzie nam na niego jeszcze poczekac jakis rok, czyli canon 5D bedzie rzadzil samodzielnie na rynku cenami

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

jak juz kolega CANIK napisal na innym watku zadaje pytanie:

images.co.uk/cameras/Canon_5d2_3d_7d.html

czyzby nikon przez swoja premiere (wiem nie tej samej polki) postawil noz na gardle i premiera nowego 5D odbedzie sie wczesniej niz bysmy sie tego spodziewali??
    No i jeszcze napiecie co przedstawi Sony, choc oni zapowiadali oficjalnie ze FF dopiero za rok.
    Ostatnio edytowane przez grzanka ; 04-09-2007 o 23:07

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków
    5D

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    jak juz kolega CANIK napisal na innym watku zadaje pytanie:

(....)
    No to ja też w tym innym wątku na to pytanie starałem się odpowiedzieć .
    Kapitan Wagner

Strona 30 z 393 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów