Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
odnoszac sie do 3 ostatnich postow _ chcial bym zaznaczyc _ jest roznica kupujac puche za raz po premierze _ albo pol roku po niej _ masz pewnosc i spokoj przez jakies 2 lata ze pucha bedzie aktualna _ a nie ze za 3 miesiace ma wyjsc cos fajnego _ moze lepiej uszczelnionego _ i moze z odkurzaczem _ i moze z wiekszym displayem

A jaka roznica? ze bedzie 100 zl taniej? A jak nie bedzie to bedziesz plul w brode bo nie kupiles? Uwierz mi ze 5D to naprawde swietne body i nawet jak Ci wyjdzie z uszczelnieniem i z wycieraczkami na matrycy i MP3 playerem nie oznacza to ze twoje 5d jest nagle nic nie warte. Zobacz ile czasu temu wyszlo to body a nadal wielu uzytkownikow moze o nim pomarzyc! A ty masz dylemat... oj bo moze wyjdzie ze zlota obraczka a moze bedzie wycierak do kurzu. Ktos kiedys napisal - najlepiej nic nie kupowac bo zawsze wyjdzie cos nowszego. Mnie szkoda troche czasu na dumanie co bedzie mial aparat ktorego premiery nie ogloszono.

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
jest roznica kupujac puche zaraz po premierze _ albo pol roku po niej _ masz pewnosc i spokoj przez jakies 2 lata ze pucha bedzie aktualna _ a nie ze za 3 miesiace ma wyjsc cos fajnego _ moze lepiej uszczelnionego _ i moze z odkurzaczem _ i moze z wiekszym displayem
teraz masz taki dylemat. Stac cie bedzie na te nowe body? Czy bedziesz pisal ze takie fajne body ale nie mam kasy wiec jeszcze poczeka, no ale kurcze.. body ma juz pol roku... zaraz nowe wyjdzie.... moje nie bedzie na topie. Kupujesz aparat zeby sie pokazac ze masz najnowszy model? Jak napisalem 5D ma juz 2 lata (chyba) i nadal jest na wysokim miejscu, nie w zasiegu kazdego. Nadal (choc juz przeciez nie nowosc) pozwala na zrobienie fotografi o super plastyce. Ludzie ktorzy je nabywaja ciesza sie z faktu posiadania pelnej klatki, rzeczy ktorych nie mieli w nizszych modelach. Czasem mam wrazenie ze piszesz byle pisac.. cos bym chcial ale nie wiem co..