Calumet zapowiada nowa puszkę do pomacania we wszystkich swoich sklepach w sobotę, czwartego października.
Tutaj lista sklepów w różnych częściach świata: http://www.calumetphoto.com/locations
Ale widzisz... Ja "to" robie dla przyjemności. Skoro wydaje ciężko zarobione pieniądze na przyjemności to coś mi się za to należy więcej jak tylko "ładne zdjęcia"Ładne zdjęcia wychodzą cioci z kompaktu. Ja chce jeszcze mieć z tego przyjemność podczas fotografowania
Pro wystarczy dobry obrazek i trafiający AF. Patrząc na 5D vs D700 to nawet tylko ładny obrazekPuszki zwracają się im szybko, wiec nawet jak padnie bo plastikowa nie ma tragedii
Nie można tak Canona usprawiedliwiać, bo kolejne 300D z większą ilością megapikseli to nie jest wszystko czego oczekują od nich ludzie. Może 80% klientów 80% sklepów tak uważaIm zwykle chodzi o lans a tam proste duże cyfry przemawiają najbardziej. Ale są jeszcze Ci, którzy wiedza jak to działa i chcą coś więcej jak marketingowe puste słowa.
Co mi z tych ich megapikseli, jak nigdy nie zrobiłem i nie planuje zrobić większej foty jak a4. Na to mi 8 mpix z 20D wystarczy. Śmiem twierdzić, ze kupując 50D aby zastąpić 20D nie zobaczę różnicy na prawie wszystkich zdjęciach (mi tu z szumami proszę nie wyskakiwać). Wiec po co mam wydać pieniądze jak nie na bajery i detale, skoro na zdjęciach różnica będzie niedostrzegalna podczas ich normalnego oglądania (nie powiększone 3x na monitorze)?
Dla tych 20% są jedynki? IMHO jedynkowców tez maja za głupków w 20% patrząc na niektóre braki
Ta strona to parodia, tak samo jak i foty na niej![]()