Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Panowie. troszke chłodniej do tego podejśc trzeba. owszem. podgrzewanie atmosfery miało sens gdy konkurencja była daleko w tyle. teraz sytuacja się zmieniła .D700 bodajże od piątku bedzie na półkach sklepowych. powiem szczerze. takie podejście jak prezentuje N jest OK. prezentacja , miesiąc na zapełnienia magazynów i do sklepów. to co robi Canon to nie podgrzewanie a odgrzewanie i to pewnie towaru który jakiś czas sobie przeleżał w legendarnych sejfach bo nie było konkurencji i pewnie lekko nieświeży zaczął byc to i pora wypchnąc.

wiem. wiem. niespodoba sie Wam to co napisąłem powyżej ale z punktu widzenia nie nikonowca i nie Canonowca tak to włąsnie wygląda gdy przyjrzec sie temu na spokojnie i bez emocji..

Długo czekałem na 5DII..no i sie nie doczekałem. może szkoda ale czekanie i czytanie przez kolejne miesiące plotek na temat co i czy wogóle bedzie to byłoby absurdalne. za długo Canon to przeciągał
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 20-07-2008 o 12:13

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów