Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    A jak z ostrością w podglądzie ? W 10D jest taki motyw, że obraz wyostrza się po jakiejś sekundzie. Niby nic ale jest to denerwująca przypadłość. Uporali się z tym w 5D ?
    10D (bez obrazy to bardzo fajny aparat) ale muł jakich mało. 5D przy nim to rakieta - nie ma żadnych zauważalnych opóźnień - używałem sporadycznie ale na to bym zwrócił uwagę, bo takie rzeczy mnie strasznie denerwują.
    Ja bym wziął głęboki oddech jeszcze raza puszkę do ręki i sprawdził. Może format karty coś pomoże?

Monii - po ostatnim teście na forum Nikona - 5D stał się niemal relikwią dlatego jakakolwiek krytyka tego zabytku może się spotkać z ostrą reakcją także musisz Nam wybaczyć - nie masz wyjścia .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-12-2007 o 15:08
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów