Tak
Nie
Ja myślę że nie jest to wszystko aż tak proste jak piszesz. To są procesy. Nie jest tak, że puszkę się projektuje na dwa tygodnie przed premierą.
Nikon - D3x czy D900 (wg. mnie bardziej prawdopodobne) wypuści tak czy tak bo muszą uzupełnić "lineup" o aparat do studia. Problem polega na tym, że obecne moce produkcyjne nie pozalają na realizację wszystkich zamówień na D700 (Link). Więc o ekspansji trudno tu mówić.
Może być tak, że Ci którzy "się znudzili czekaniem" będą mieli do wyboru kilka puszek FF zanim D700 będzie bezproblemowo dostępny. Niemówiąc już o kolejnych wynalazkach.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-07-2008 o 14:04
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wklejam bo na dpreview dodali funkcje edycji posta
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28576734
..... yyyyyy... jąkać się nie mogę przestaćZamieszczone przez dpreview
![]()
End of Septembe' et best
Aj łont tu put sam oil on faje', ken aj
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=28546712
SDK tylko dla luster, chcą odepchnąć third parties od kompaktów i skupić ich uwagę na lustrach? Koniec (mojego ulubionego) BreezeBrowsera? :sad:
end of September znaczy bedzie w sklepach, czyli jak zwykle prezentacja na Fotokinie i tydzień później w sklepach. Za dużo rzeczy się w tym poście zgadza, oj za dużo..
BTW, z tym gripem to wygląda sensownie. To by oznaczało, ze będzie taki sam jak do 40D, podobnie zrobił nikon z d300 D700. W końcu sensowny ruch zważywszy ceny tego transmitera ..
No jakby OLED-a dali byłoby miło. Zapowiedzi były, że nie wcześniej niż w 2009 ale konkurencja śrubę przykręca więc kto wie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wczoraj nie było LV, a dzisiaj już jest i to w dodatku na OLED!
To się nazywa reagowanie na uwagi klientów! Canon RULEZ!![]()
Kapitan Wagner