Tak
Nie
jest 22 kwietnia i nadal nic nie wiadomo o 5d mk 2
lepsze jutro było wczoraj
strasznie cienki ten fake [bonk to on nie jest]- widać, że to słaba przeróbka 5d i 1dmkIII (poniżej)
ten z niemiecką stroną canona był dużo lepszy - chyba, że to prawda była hihii
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
popatrzyłem sobie jeszcze raz dokładnie na ten rzekomy obrazek z niemieckiej strony, wcześniej nie zauważyłem, fake cienki jak cztery litery węża
obrazek to 5d trochę dodanych pierdółek, ale zdwojony przycisk spustu tam gdzie go fizycznie nie może być mówi wszystko
reasumując wszystko lipa, w sondzie głosuję na "nie"![]()
Ostatnio edytowane przez Allensteiner ; 22-04-2008 o 19:15 Powód: Automerged Doublepost
lepsze jutro było wczoraj
Jeśli nikt nie chce przerobić sondy, to przynajmniej powinna być raz na rok resetowana, tez bym sobie w tym roku zagłosował
5d tanieje, coraz więcej ludzi na niego stać w związku z czym zaczyna się robić kultowy jako jedyny FF na którego 'przeciętnego' amatora stać (podobnie jak np 17-40L itp) co z kolei jeszcze bardziej napędza sprzedaż
Pewnie następce wypuszczą jak sony czy kto tam wypuści FFa z ceną niższą niż 10tys.
Czyli pewnie już w sierpniu 2009![]()
jaaaaa już mam dosyć tego czekania. Z desperacji wezmę piątkę ...
no właśnie, zresetujcie tą sonde i dajcie z datą 2008r.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
tylko, ze jak sie pojawily pierwsze zdjecia 40D w sieci, to tez "w zgodnej opinii" byl fake, az piszczy. a okazalo sie, ze ten fake powedrowal na polki
ten holenderski kawalek, przynajmniej jezykowo, wyglada na poprawny, na ile moja znajomosc tubylczego pozwala. wiec jesli ktos sie bawil w fake'i to przynajmniej znal jezyk