Tak
Nie
Twój link, Allensteiner, już nie działa
"Looking for something?
We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site".
Skoro są egzemplarze przedprodukcyjne, 5D MkII raczej napewno wejdzie jesienią. Ciekawe ilu z czytających ustawi się w kolejce, a ilu myśli o kupnie staruszka![]()
C-F-K - forever
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hej, chyba az tak zle nie bedzie ;-)
A czas najwyzszy zebys Barek przestal sie cropem ograniczac.
Ja mam teraz tylko 40D i ostatni weekend to byl jakis nightmare
Zdjecia robi to to ladne, ale uzywac tego sie za chiny nie da...
Jak zalozylem moj 16-35 na 40D i spojrzalem w wizjer, to myslalem,
ze ze smiechu umre
BTW Nikon 24-70 pojawil sie w B&H, nie wiem ile sztuk "rzucili", ale
zniknely w przeciagu paru minut. Nikon na serio jakies jaja sobie robi...
Ciekawe co bedzie pierwsze - da sie w sklepie kupic Nikona 24-70
czy Canon pokaze nowa piatke![]()
W sumie mogą planować premiery z wyprzedzeniem... w starych modelach może być zaszyta jakaś data po której włącza się specjalny układ obniżający ostrość ;-)
W ten sposób mieliby ciągły postęp bez wysiłku![]()
ja bym wymienił chętnie 40D na nową piąteczkę głównie ze względu na to że stara piąteczka ma, jak dla mnie dużo wolniejszy AF niż 40D. Były by dwie FF, zamiast FF i kompromisu do szybkich scen... Ale chyba w kolejce to raczej się ustawiał nie będę - najpierw poznam choroby wieku dziecięcego np. na tym forum![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner