Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Powiem tylko jedno jeżeli canon wypuści 5d mark II - przez co rozumiem maryce ze starego 5D w puszce o funkcjonalności 40D ( pomijając szybkostrzelnośc którą trudno bedzie dogonic zakładając że będzie to FF ) to będzie to komercyjny hit !! Czy doczekamy sie tego na wiosnę - wątpie bo aktualnie canon nie ma za bardzo konkurentów w tej klasie sprzetu a już szcególnie w tej klasie cenowej.
czy wypusci czy nie wypusci, jak zwykle rewolucji nie bedzie, ale przynajmniej 5Dmk1 ciagle jest na topie jako jeden z najlepszych aparatow za ''rozsadne'' pieniadze, wiec nic tylko czekac az jego cena spadnie![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Szwedzi piszą, że już za miesiąc z okładem to ho ho!: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=26062356
"Rok 2008 ma być dla Canona jeszcze lepszy niż 2007" - zaiste...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Oby nie- ja bym był za normalnością.
Co do lat to ostatnio czytałem, że ten rok był dla Canona trochę kulawy ze względu na reorganizację firmy. Pozmieniali zarząd na niższych szczeblach. Niektóre działy połączyli, niektóre podzielili. Podobno mieli reorganizację we fabach - (może dlatego sknocili mkIII). Do tego wprowadzają tę swoją nową filozofię k... coś tam
. Kupili ostatnio też firmę, która ma duże osiągnięcia w opracowywaniu technologii produkcji OLED.
Zapowiadają też zmiany w dotychczasowym "product lineup" - cokolwiek by to miało oznaczać. Mają być też zmiany w częstotliwości wypuszczania nowych produktów.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Uś! W pierwszej chwili chciałem prosić modów o usunięcie tego "złego posta", ale po chwili ochłonąłem... Po co? Przecież "wszyscy wiedzą", że Canon nigdy nie słucha opinii swoich użytkowników...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak sobie myślę, że jak wypuszczą wymarzone-wypasione body 3D, to będzie znak, że szykuje się duża zmiana technologii w następnych latach? (Tak jak wypuścili ostatniego Mohikanina EOS-a 3 "ze wszystkim", bo im wisiało...I tak jak Nikon wypuścił "wszystkomający" F6...)
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 18-12-2007 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...