Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Panowie, a myslicie, że naprawde się opłaca kupować ten jakby niebyło "prehistoryczny" korpus TERAZ? serio pytam, łamie się straszliwie, wiem że foty robi super, ale jednak stary, wolny, AF niecelny.. może lepiej łykać marka albo czekac na 5tkę ? (zastosowanie ślubiki i inne )

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Panowie, a myslicie, że naprawde się opłaca kupować ten jakby niebyło "prehistoryczny" korpus TERAZ? serio pytam, łamie się straszliwie, wiem że foty robi super, ale jednak stary, wolny, AF niecelny.. może lepiej łykać marka albo czekac na 5tkę ? (zastosowanie ślubiki i inne )
    nie przesadzajcie juz z tym "wolnym" AFw 5D-nie jest aż taki strasznie wolny...
    Ja osobiście po drodze miałem 350D i 30 D i uwazam ze AF w 5D jest znośny...,no chyba ,ze robisz sport to wtedy nic innego jak kupno Mareczka.

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arche121 Zobacz posta
    nie przesadzajcie juz z tym "wolnym" AFw 5D-nie jest aż taki strasznie wolny...
    Ja osobiście po drodze miałem 350D i 30 D i uwazam ze AF w 5D jest znośny...,no chyba ,ze robisz sport to wtedy nic innego jak kupno Mareczka.
    no chodzi o to ze robie sluby, ale nie tylko wiem ,wiem najlewpiej miec wszystko

Strasznie mnie nęci ta mega skuteczność, solidność i niezaawodność jedynki ..

a tak BTW, jak 5d mk II będzie takim upgradem jak 30 w stosunku do 20tki to zmieniam system na "N" ...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów