Tak
Nie
No to patrz tu... http://www.livingroom.org.au/photolo...-MarK-II-N.JPG
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Po dekompilacji pliku flasha widać że jest to miejsce zarezerowane na tekst. Zdejmując tą warstwę widać resztę body:
po nałożeniu bannera ze strony Canon UK wygląda na to że graficy bardzo ostro wycieli przyciski, stopkę i kółko ale mniej więcej zarys został ten sam:
Szkoda że zamalowali napisy na szkle, pewnie jakies 16-70 2.8 IS.
Zaraz z odbicia w tym obiektywie jakiś detektyw wyciągnie powiększenie oka asystentki z ekipy i stwierdzi, że miała chorą wątrobę. Dajcie już spokój z tymi śledztwami![]()
Trzymamy za słowo.
To jeszcze do kompletu:
Całkiem sympatycznie wygląda.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
obiecuje
eeee tam... zwykła 50-tka :razz:Całkiem sympatycznie wygląda.
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
No to następne (nie bijcie jeśli było).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner