Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 344 z 393 PierwszyPierwszy ... 244294334342343344345346354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 431 do 3 440 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    na dpreview ludzie się doktoryzują z przytaczanego tu już przeze mnie położenia napisu EOS.
    Jest też aktywna grupa wyznaczająca średnicę nowego (?) obiektywu!
    Oj, będzie: "feast or famine"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

Swoją drogą spece od marketingu w Canonie mają teraz niezły ubaw jak czytają te wszystkie domysły ;-).. mam nadzieję że niezapomnieli iż ten kij ma dwa końce. Teraz nakręcają gorączkę przedpremierową i bawią sie "naszym kosztem" ale jak za te parę dni nie pokażą czegoś naprawdę "wypasionego" to userzy pojadą po Canonie po całości. bo po takim czasie oczekiwania i tak nakręconej spirali oczekiwań wszystkomającej puszki to każdy piksel z tych 16 mln bedzie testowany pod mikroskopem ;-).

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

AF będzie do d - Rycerz warn -py, to już wiem. Ostatnia taka proteza przed jesienną rewolucją AD 2009.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    AF będzie do d - Rycerz warn -py, to już wiem. Ostatnia taka proteza przed jesienną rewolucją AD 2009.
    Masz na myśli te "niusy": http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=29270805?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Swoją drogą spece od marketingu w Canonie mają teraz niezły ubaw jak czytają te wszystkie domysły ;-).. mam nadzieję że niezapomnieli iż ten kij ma dwa końce. Teraz nakręcają gorączkę przedpremierową i bawią sie "naszym kosztem" ale jak za te parę dni nie pokażą czegoś naprawdę "wypasionego" to userzy pojadą po Canonie po całości. bo po takim czasie oczekiwania i tak nakręconej spirali oczekiwań wszystkomającej puszki to każdy piksel z tych 16 mln bedzie testowany pod mikroskopem ;-).
    A oni się strasznie zmartwią tym, że :,,userzy pojadą po Canonie po całości''...Ojjjj

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Masz na myśli te "niusy"
    Tak.....

Coś już napisał

Domyślnie

hmmmm.... nie ma co polemizować... jednak LV niektórym wyraźnie się przydaje... nie mam w swojej własnej puszce.... używałem tylko parokrotnie przy pożyczonym sprzęcie, ale faktycznie może się przydać przy perspektywie żaby.... dzieki za wskazówke jdnak przy fotografowaniu tańczących ludzi średnio mi się to widzi.. no chyba że szeroki plan fotografowany z góry.... z LV czy tesh bez.... dawać nową/e puszke/i !!!!
    pozdrawiam ... podniosły się głosy że to kwestia 1-3 tygodni.... no i znóf ciśnienie rośnie, mimo że rozsądek podpowiada żeby wrzucić luzik... lubie i doceniam moje 20d ale czas na zmiany...
    i don' leave my home without my Canon

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

5D will be based on a upgraded AF of the 40D
    Jeśli ma być lepiej niż w 40D to ja się cieszę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    A oni się strasznie zmartwią tym, że :,,userzy pojadą po Canonie po całości''...Ojjjj

masz rację. i to w sumie bardzo niepokojące że obecnie firmy generalnie mogą nie liczyc sie ze zdaniem klientów,narzekaniem na usterki, poziom serwisu itd. zresztą dotyczy to nie tylko branży foto.

poniekąd pokładałem duże nadzieje w tym że nowe produkty konkurencji wymuszą jednak na Canonie coś wiecej niż te kilka pikseli, wiekszy monitorek, zmiotkę matrycy i LV. ale z tego jak dawkują info to chyba cała para poszła w gwizdek (marketing) i nic po za tymi drobiazgami niedostaniemy. Podejrzewam że największą różnicą jaka będzie to będzie różnica w cenie pomiędzy 5D i 5DII.

w sumie to będe sie cieszył jeśli nie mam racji. :wink:

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    masz rację. i to w sumie bardzo niepokojące że obecnie firmy generalnie mogą nie liczyc sie ze zdaniem klientów,narzekaniem na usterki, poziom serwisu itd. zresztą dotyczy to nie tylko branży foto.

poniekąd pokładałem duże nadzieje w tym że nowe produkty konkurencji wymuszą jednak na Canonie coś wiecej niż te kilka pikseli, wiekszy monitorek, zmiotkę matrycy i LV. ale z tego jak dawkują info to chyba cała para poszła w gwizdek (marketing) i nic po za tymi drobiazgami niedostaniemy. Podejrzewam że największą różnicą jaka będzie to będzie różnica w cenie pomiędzy 5D i 5DII.

w sumie to będe sie cieszył jeśli nie mam racji. :wink:
    Ale może ględzenie jaki to Canon wredny i narzekania jaką to wypuścił qpę zostawmy na czas po premierze 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 344 z 393 PierwszyPierwszy ... 244294334342343344345346354 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów