Tak
Nie
Swoją drogą spece od marketingu w Canonie mają teraz niezły ubaw jak czytają te wszystkie domysły ;-).. mam nadzieję że niezapomnieli iż ten kij ma dwa końce. Teraz nakręcają gorączkę przedpremierową i bawią sie "naszym kosztem" ale jak za te parę dni nie pokażą czegoś naprawdę "wypasionego" to userzy pojadą po Canonie po całości. bo po takim czasie oczekiwania i tak nakręconej spirali oczekiwań wszystkomającej puszki to każdy piksel z tych 16 mln bedzie testowany pod mikroskopem ;-).
AF będzie do d - Rycerz warn -py, to już wiem. Ostatnia taka proteza przed jesienną rewolucją AD 2009.
Masz na myśli te "niusy": http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=29270805?
EOS - conditio sine Kwanon...
hmmmm.... nie ma co polemizować... jednak LV niektórym wyraźnie się przydaje... nie mam w swojej własnej puszce.... używałem tylko parokrotnie przy pożyczonym sprzęcie, ale faktycznie może się przydać przy perspektywie żaby.... dzieki za wskazówkejdnak przy fotografowaniu tańczących ludzi średnio mi się to widzi.. no chyba że szeroki plan fotografowany z góry.... z LV czy tesh bez.... dawać nową/e puszke/i !!!!
pozdrawiam... podniosły się głosy że to kwestia 1-3 tygodni.... no i znóf ciśnienie rośnie, mimo że rozsądek podpowiada żeby wrzucić luzik... lubie i doceniam moje 20d ale czas na zmiany...
i don' leave my home without my Canon
Jeśli ma być lepiej niż w 40D to ja się cieszę5D will be based on a upgraded AF of the 40D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
masz rację. i to w sumie bardzo niepokojące że obecnie firmy generalnie mogą nie liczyc sie ze zdaniem klientów,narzekaniem na usterki, poziom serwisu itd. zresztą dotyczy to nie tylko branży foto.
poniekąd pokładałem duże nadzieje w tym że nowe produkty konkurencji wymuszą jednak na Canonie coś wiecej niż te kilka pikseli, wiekszy monitorek, zmiotkę matrycy i LV. ale z tego jak dawkują info to chyba cała para poszła w gwizdek (marketing) i nic po za tymi drobiazgami niedostaniemy. Podejrzewam że największą różnicą jaka będzie to będzie różnica w cenie pomiędzy 5D i 5DII.
w sumie to będe sie cieszył jeśli nie mam racji. :wink:
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner