Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    niedobrze, niedobrze... bylem praktycznie zdecydowany suszyc zonie glowe o starenkie 5D po wyplace, ale zaczynam sie lamac i sklaniac ku poczekaniu na nowke... bo jak znam Canona to przy 21Mpix zrobi cos lepszego niz te sample...
    tylko sobie musze przemyslec, czy rzeczywiscie az tyle musze miec, zwlaszcza za przewidywana roznice w cenie... (to sie nazywa rozpaczliwa proba racjonalizacji )...
    +1

Ku-Rycerz warn-a! Mnie, jak zwykle, Canon przerobi na szaro/goło. Mam i 85LII i 100m i 135 i pewnie długo nie pociągnę na resist.
    Już 2 Reportery 650AW nie wystarczą... FAQ!

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    niedobrze, niedobrze... bylem praktycznie zdecydowany suszyc zonie glowe o starenkie 5D po wyplace, ale zaczynam sie lamac i sklaniac ku poczekaniu na nowke... bo jak znam Canona to przy 21Mpix zrobi cos lepszego niz te sample...

tylko sobie musze przemyslec, czy rzeczywiscie az tyle musze miec, zwlaszcza za przewidywana roznice w cenie... (to sie nazywa rozpaczliwa proba racjonalizacji )...
    Proponuję Ci "racjonalny" powód:
    - jeśli teraz się złamiesz i kupisz starą piątkę, to nie wytrzymasz przy 5D Mk III - czyli w nieodległej perspektywie czeka Was zakup dwóch body Kupując od razu nową piątkę macie spokój na dłużej za cenę jednego
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    +1

Ku-Rycerz warn-a! Mnie, jak zwykle, Canon przerobi na szaro/goło. Mam i 85LII i 100m i 135 i pewnie długo nie pociągnę na resist.
    Już 2 Reportery 650AW nie wystarczą... FAQ!
    Przykro mi, ale mam wrażenie, że w Twoim przypadku wszelkie próby racjonalizacji są skazane na klęskę
    Tak trzymać!!
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 11-09-2008 o 09:54 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Proponuję Ci "racjonalny" powód:
    - jeśli teraz się złamiesz i kupisz starą piątkę, to nie wytrzymasz przy 5D Mk III - czyli w nieodległej perspektywie czeka Was zakup dwóch body Kupując od razu nową piątkę macie spokój na dłużej za cenę jednego
    Ależ z ciebie optymista. Na mkII gawiedź czeka chyba z 3 lata, a ty już prorokujesz mkIII. W tym tempie wprowadzania ,,nowości'' Canon zaoponuje model trzeci z chwilą wejścia Bolandy w strefę euro

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów