Tak
Nie
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Dałbym normalnie głowę, że kilka postów wcześniej ktoś już to wskazał...
Ano pytałem gościa, co zna japoński - cztery ponoć wymawia się, tak samo jak "śmierć, nieszczęście", por. http://en.wikipedia.org/wiki/Tetraphobia
Kompletna nie, no może taka sama, jak u nas lęk przed trzynastkąA są już tacy, co piszą, że Mk III jest pechowy, bo właśnie jest czwarty:
1D, 1D Mk II, 1D Mk II N,...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
Corel zamiast Corel 13 nazwal swoj produkt X3 (wiele osob nie zalapalo i w sklepie pyta o "Corela Iks trzy a nie o Corela Trzynascie" . Cos jest z tymi przesądami![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jako "ten jeden z wielu"pomyślałem teraz, że w ten sposób sprytnie złapali za ogon dwie sroki: ominęli trzynastkę, i mają nową, znacznie bardziej chwytliwą nazwę.
Taki Corel X6 po angielsku (albo niemiecku), jak raz!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na szczęście cała seria zacnych obiektywów ze światłem f/4 się u Canona ostała...![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 25-11-2007 o 01:57 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...