Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 251 z 331 PierwszyPierwszy ... 151201241249250251252253261301 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 501 do 2 510 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

7D to by znaczyło niższy model FF. Czyżby Canon w swej łaskawości zapodał FF-a dla ludu?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    7D to by znaczyło niższy model FF. Czyżby Canon w swej łaskawości zapodał FF-a dla ludu?
    Czyli możliwe, że jednak dwa FF: dla ludu i dla Ludu ;-) (ten droższy) :-D. Ten dla "ludu" może nieźle pogonić D700, bo soniak to jednak nie jest bezpośredni konkurent dla Canona.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Coś już napisał

Domyślnie

A dlaczego 7D miałby być niższym modelem? Może numeracja będzie szła w górę tak jak w serii xxD. Nie sugerowałbym się jedynkami, bo one w górę się "Markują"...

Pozdrawiam

Bywalec Awatar milinet
    Miasto
    Konin, Poznań, Jarocin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosa666 Zobacz posta
    A dlaczego 7D miałby być niższym modelem? Może numeracja będzie szła w górę tak jak w serii xxD. Nie sugerowałbym się jedynkami, bo one w górę się "Markują"...

Pozdrawiam
    Wtedy cena "Canon EOS 7D is EUR 2990" to ta droższa puszka miałaby sens ;-)
    Czyli My czekamy na tą tańszą 3D ;-) powiedzmy za 2000 Ojro ;-)

Sam nie wierzę w to co piszę ale pomarzyć mi wolno
    Ostatnio edytowane przez milinet ; 05-09-2008 o 09:32

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosa666 Zobacz posta
    Może dlatego, że kiedyś, w historii było dokładnie tak samo a zaczynając produkcję aparatów cyfrowych canon dodawał tylko "D" do istniejących już nazw?
    Popatrz na EOS5 i EOS3.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Nie no - to chyba jednak na Soniaka trzeba zmykac ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ten 7D jest jak najbardziej realny

"czy Ty wiesz co my robimy tym Misiem? to jest Mis na miare naszych mozliwosci. patrzcie, mowimy, to jest nasz Mis (...)" za 1 kola zielonych, kiedy wasze misie zaczynaja sie od 2 kola, w dodatku maja matryce gorszej jakosci niz nasz Mis. i mozecie nam skoczyc i obtoczyc...

to ma mnostwo sensu.
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 04-09-2008 o 23:08
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ten 7D jest jak najbardziej realny

"czy Ty wiesz co my robimy tym Misiem? to jest Mis na miare naszych mozliwosci. patrzcie, mowimy, to jest nasz Mis (...)" za 1 kola zielonych, kiedy wasze misie zaczynaja sie od 2 kola, w dodatku maja matryce gorszej jakosci niz nasz Mis. i mozecie nam skoczyc i obtoczyc...

to ma mnostwo sensu.
    No i może mieć Twoją ulubioną cechę - wycięte funkcje/* . Nawet jak będzie za 1500$.

/* - przepraszam byłem zbyt dosłowny - chodziło mi o pewną ascezę
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

No i może mieć Twoją ulubioną cechę - wycięte funkcje/* . Nawet jak będzie za 1500$.

/* - przepraszam byłem zbyt dosłowny - chodziło mi o pewną ascezę
    zacznijmy od poczatku - ale jakie funkcje? obcinac to trzeba miec z czego
    wbudowany swiatlomierz, klatka pelna pikseli, magiczny Digic, przycisk spustu, ladny telewizorek z tylu, garsc programow w desen "nocny portret", "krajobraz popoludniowy", "fajerwerki", "u cioci na imieninach", zombie-view, przycisk reklamowy drukarzy, trzepaczka, tryb podswietlania na rozowo usmiechnietych twarzy i wyswietlania serduszka przy chlopaku/dziewczynie...
    do tego jakis tani kitowy sloik i jest hit. taki calkowity BiS... (Bierz i Sp...) dla ludzi wyglodnialych *******

ludzie i tak to kupia.
    www albo tez flickr

Strona 251 z 331 PierwszyPierwszy ... 151201241249250251252253261301 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów