Tak
Nie
O obiektywach wiem prawie wszystko
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie no - to chyba jednak na Soniaka trzeba zmykac ;-)
ten 7D jest jak najbardziej realny
"czy Ty wiesz co my robimy tym Misiem? to jest Mis na miare naszych mozliwosci. patrzcie, mowimy, to jest nasz Mis (...)" za 1 kola zielonych, kiedy wasze misie zaczynaja sie od 2 kola, w dodatku maja matryce gorszej jakosci niz nasz Mis. i mozecie nam skoczyc i obtoczyc...
to ma mnostwo sensu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zacznijmy od poczatku - ale jakie funkcje?![]()
obcinac to trzeba miec z czego
wbudowany swiatlomierz, klatka pelna pikseli, magiczny Digic, przycisk spustu, ladny telewizorek z tylu, garsc programow w desen "nocny portret", "krajobraz popoludniowy", "fajerwerki", "u cioci na imieninach", zombie-view, przycisk reklamowy drukarzy, trzepaczka, tryb podswietlania na rozowo usmiechnietych twarzy i wyswietlania serduszka przy chlopaku/dziewczynie...
do tego jakis tani kitowy sloik i jest hit. taki calkowity BiS... (Bierz i Sp...) dla ludzi wyglodnialych *******
ludzie i tak to kupia.