Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 178 z 393 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188228278 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 771 do 1 780 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Panowie ale może dajmy chociaż szansę pokazać inżynierom Canona na co ich stać .
    Jeszcze dokładnie miesiąc i będzie sporo wiadomo - bez domysłów .
    o inzynierow to sie nie boje, bo po szufladach maja niezle cuda-wianki.

niestety, nad nimi stoja jajoglowi i ksiegowi. a ci walcza o kazdego dolara klientow jak, za przeproszeniem, o cnote wlasnych corek. i jesli zwachaja, ze da sie zabawki inzynierow okroic i na tym wiecej zarobic, to beda bez wahania kastrowac...

...a mialo byc tak pieknie... wywiady mialy byc... wizyty w zakladach pracy... ech...
    www albo tez flickr

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

...a mialo byc tak pieknie... wywiady mialy byc... wizyty w zakladach pracy... ech...
    ależ jest pięknie ... w sąsiednim systemie. lud miast i wsi własnie dziś ruszył przywitać z goździkami i kartami kredytowymi w dłoniach następce 5D ... czyli d700

żarcik taki do porannej kawy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    ależ jest pięknie ... w sąsiednim systemie.
    [...]
    żarcik taki do porannej kawy
    Jak mówią jajogłowi (podczas brunchu): "Trawa jest zawsze zieleńsza po drugiej stronie płotu"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Jak mówią jajogłowi (podczas brunchu): "Trawa jest zawsze zieleńsza po drugiej stronie płotu"
    co za zbieżność, dokładnie to samo pomyślałem: jak to mówią don't expect the grass to be greener on the other side

Canion, zdobywasz powoli miejsce największego płaczka na forum. Źle ci, ale dziwnym trafem tu trwasz
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    ależ jest pięknie ... w sąsiednim systemie. lud miast i wsi własnie dziś ruszył przywitać z goździkami i kartami kredytowymi w dłoniach następce 5D ... czyli d700
    ciesze sie ze wszystkimi tymi, ktorzy maja lub planuja szklarnie z dupkami pasujacymi do D700. moja nie pasuje i mi osobiscie ten korpus kompletnie zgrzewa zwlaszcza, ze z mojego punktu widzenia stare 5D jest ogolnie lepsze. a na koncie poki co mam kupke czekajaca na poczatek wrzesnia.

z tym ze jestem realista i raczej cynikiem. a nie przypominam sobie, zeby Canon kiedykolwiek zrobil cos chocby z daleka ocierajacego sie o "okazyjna premiere", wiec nie mam zawyzonych oczekiwan wzgledem nowego 5D. na pewno nie slinie sie dzien w dzien mysla o pierdylionie punktow AF i fps-ow, plus i bog wie jakiej szybkosci AF. bo takie rzeczy to tylko w Erze...
    www albo tez flickr

Uzależniony

Domyślnie

Kubaman .... . no własnie już czarno na białym napisałem tam ...że "żarcik taki" żebyś nie musiał marudzić. .... eh. Ja rozumiem że Canon znalazł sie w ciezkiej sytuacji ale żeby aż tak poczucie humoru w narodzie zginęło.

z z tym trwaniem... no niewiem ...całe 21 postów napisałem. Wiec chyba sie specjalnie nie narzucam swoją osobą. no chyba że wolno prezentować tylko jedną jedyną słuszną linię partii... to przepraszam. wiecej odzywac sie nie będę
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 25-07-2008 o 10:15

Miasto
    Kraków

Domyślnie

żarcik jest śmieszny, jak jest nowy. Masz tu już dziesiątki tych niby żarcików, i to mnie zwyczajnie nudzi. Ale dobrze: hahaha, cóż za poranny żarcik!

Muszę kupić puszkę w tym roku, bo mi podatkiem dowalili z US. Dlatego czekam na tę puchę i sporo się spodziewam. Co nie znaczy, że nie okaże się, że się srogo zawiodę. Pożyjemy zobaczymy, w każdym razie mimo potrzeby nie jestem na tyle wariatem, żeby ryzykować zmianę systemu bo mnie ciśnie i miesiąc na nowości nie doczekam. To szczyt onanizmu.

A jak nie będize, to kto wie czy na dwa systemy nie pojadę. Skoro WSZYSCY wiedzą, jak to D700 stanieje błyskawicznie, to czemu nie?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jak to jest, ze w mniemaniu niektorych, wyjscie D700 jest jednoznaczne z tym, ze 5D zacznie robic tragicznie zaszumione zdjecia, a sama firma Canon bedzie musiala oglosic upadlosc i zamknac dopiero co otworzona fabryke?

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jak to jest, ze w mniemaniu niektorych, wyjscie D700 jest jednoznaczne z tym, ze 5D zacznie robic tragicznie zaszumione zdjecia, a sama firma Canon bedzie musial oglosic upadlosc i zamknac dopiero co otworzona fabryke?
    Ja mam nadzieję, że takie przekonanie będzie rosnąć. Nie widzę przeciwwskazań, żeby mi w markecie 5D do siatki bułek dodali, bo sprzedaż nie idzie ;-)

Miasto
    Kraków

Domyślnie

no własnie ja musze coś zapłacić za nowa puszkę, dlatego czekam na Mk2. Ale gdyby zrobili bundle i stara piąteczka za złotówke, to czemu nie ? buy one, get two!

Strona 178 z 393 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188228278 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów