Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    Stopują jednak tylko (w większości) ludzi zupełnie niezdecydowanych. Takim to wystarczy powiedzieć, że firma uduś wypuści puchę która zgładzi konkurencję (oczywiście po uprzednim wyssaniu tej informacji z dużego palca lewej nogi mojej zmarłej babci - świeć panie nad jej duszą) a już lecą do sklepół kupować "nowy, zajefajny system" bo stary nagle przestał robić zdjęcia i wogóle jest stary i śmierdzący.
    Niekoniecznie tylko niezdecydowani czekaja. Sa tacy ktorzy oczekuja waznych dla nich kilku konkretnych poprawek np. AF.
    Sa tez "kolekcjonerzy-hobbysci" dla ktorych stary juz nie robi dobrych fotek i beda mieli wielka radosc i szczecie ze dostana/kupia nowa puszke ktora moze robic lepsze fotki w ich mniemaniu - inna sprawa ze to nie musi byc prawda.:-) Poprawia sobie samopoczucie i dla nich to bedzie wielka radocha i wartosc tego wydatku.

Ja wogóle nie przejmuję się przeciekami (owszem, miło poczytać, zwłaszcza te bardziej sprawdzone). Obecna cena piątki jest na tyle atrakcyjna, a plotki na tyle niepewne (jeśli chodzi o puchę w podobnym zakresie cenowym), że nie pozwalało mi to dłużej zwlekać z zakupem. Od miesiąca jestem wniebowzięty, moje szkła jakby kto koło żyletek nagle położył a dane wychodzące z matrycy znów zaczęły mi się podobać. :-)
    To jak w koncu jest - nie przejmujesz sie przeciekami ale milo je czytasz - te bardziej sprawdzone - a ktore sa bardziej sprawdzone - jak to weryfikujesz?

Nie obraz sie - ale mam wrazenie ze piszac tego posta chciales sie podbudowac ze dobrze zrobiles nie czekajac - w sumie to nic w tym zlego, ale zrozum tez innych ktorzy czekaja bo chca albo moga.
    Ci co nie mogli/moga czekac kupuja 5D przed "modernizacja".
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    To jak w koncu jest - nie przejmujesz sie przeciekami ale milo je czytasz - te bardziej sprawdzone - a ktore sa bardziej sprawdzone - jak to weryfikujesz?
    Mam swoje sposoby. ;-)

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Nie obraz sie - ale mam wrazenie ze piszac tego posta chciales sie podbudowac ze dobrze zrobiles nie czekajac - w sumie to nic w tym zlego, ale zrozum tez innych ktorzy czekaja bo chca albo moga.
    Ci co nie mogli/moga czekac kupuja 5D przed "modernizacja".
    Mylisz się jednak. Nie mam ochoty się nijak podbudowywać bo naprawdę jestem zadowolony z tego co mam. Wybredny nie jestem, 5D daje mi dokładnie to, czego od niej oczekiwałem a co "straciłem" przechodząc kilka lat temu z analoga na 300D.
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Uzależniony

Domyślnie

Mylisz się jednak. Nie mam ochoty się nijak podbudowywać bo naprawdę jestem zadowolony z tego co mam. Wybredny nie jestem, 5D daje mi dokładnie to, czego od niej oczekiwałem a co "straciłem" przechodząc kilka lat temu z analoga na 300D.
    OK, wlasnie o to chodzi aby spelniac swoje oczekiwania :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów