Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
Nie demonizujmy. Z całym szacunkiem dla Corwina jego wypowiedź na Cb nie wstrząśnie światowym rynkiem aparatów cyfrowych. Po prostu kolejne przecieki w/s następcy stopują niektórych, ale o tym było. Jak ktoś nie musi, to pewnie nie kupi. Jak potrzebuje, to się oglądał nie będzie.
Stopują jednak tylko (w większości) ludzi zupełnie niezdecydowanych. Takim to wystarczy powiedzieć, że firma uduś wypuści puchę która zgładzi konkurencję (oczywiście po uprzednim wyssaniu tej informacji z dużego palca lewej nogi mojej zmarłej babci - świeć panie nad jej duszą) a już lecą do sklepół kupować "nowy, zajefajny system" bo stary nagle przestał robić zdjęcia i wogóle jest stary i śmierdzący. Ja wogóle nie przejmuję się przeciekami (owszem, miło poczytać, zwłaszcza te bardziej sprawdzone). Obecna cena piątki jest na tyle atrakcyjna, a plotki na tyle niepewne (jeśli chodzi o puchę w podobnym zakresie cenowym), że nie pozwalało mi to dłużej zwlekać z zakupem. Od miesiąca jestem wniebowzięty, moje szkła jakby kto koło żyletek nagle położył a dane wychodzące z matrycy znów zaczęły mi się podobać. :-)