Ja bym i tak nie demonizowal. 2V nie powinny spalic sprzetu. Podepne i najwyzej dam znac czy ladnie sie palil![]()
Ja bym i tak nie demonizowal. 2V nie powinny spalic sprzetu. Podepne i najwyzej dam znac czy ladnie sie palil![]()
wprawdzie nie mam doswiadczenia i to zasłyszana opinia ale czy aby laptop do obrobki zdjęc to to najlepsza decyzja??? podobno w lapach ciezko skalibrowac matryce? nie chce skłąmac ale wydaje mi sie iż Janusz Body pisał o tym aczkolwiek głowy nie dam... chyba ze w gre wchodzi wspołraca z zew monitorem
co do pytania z topiku to zdecydowanie nowy bo juz tak potaniały iż nie ma sensu pchac sie w cos niepewnego przy niewielkiej róznicy cenowej
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Skipper: jak mi załatwisz osiołka do dżwigania stacjonarnego komputera za mną po stadionach i halach sportowych, a wraz z osiołkiem agregat prądotwórczy który nie będzie nikomu przeszkadzał - nie ma sprawy, nie biorę laptopa.
![]()
no to toshibe M400mniejszego sprzętu nie kupisz o tych parametrach sam za nim chodze tyle ze to 7 i poł koła trzeba na to wyłozyc ale tablecik rewelacyjny a przede wszystkim mały 12,1" i lekki 2 kg
![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple