Wg mnie to będzie brzmiało nijak, bo ważne jest też co ten dźwięk emituje. Dlatego nie tyle istotna jest wierność nagrania migawki co taka jego preparacja żeby po odtworzeniu przypominało to prawdziwy dźwięk, a to może nie być już takie łatwe.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
a to moze byc? camera shot a tu jeszcze takie creepy camera shot launch
Ostatnio edytowane przez sowask8 ; 05-05-2007 o 18:08
Poprawny link do drugiego dźwięku jest tutaj.
BTW ja bym z radością wykorzystywał lustrzankę, która nie miałaby mocno słyszalnego lub żadnego dźwięku przy robieniu zdjęć, tak jak w kompaktach. Kompletnie więc nie rozumiem ludzi, którzy chcą, żeby wszyscy słyszeli ich nieistniejącą migawkę (bez obrazy dla autora wątku).
(Heh, ze zmiany statusu wynika, że zaczynam być uzależniony od CB... To nie wróży dobrze, zwłaszcza, że teraz mam matury)
Ostatnio edytowane przez Arek Piekarz ; 05-05-2007 o 18:48
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Przy rozdawaniu kart w windowsowym pasjansie jest dźwięk podobny do 1D jadącego pełnym gazem!