Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: iPod 30 GB

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ciechocinek

Domyślnie

Posiadam i nie używam, zdjęcia można zgrać z aparatu tylko przez ipod connector ( także posiadam ), są też czytniki do tego, ale to już wydatek 450zł z tego co się orientuję, zczytanych zdjęć nie można obejrzeć na wyświetlaczu, chętnie bym się tego pozbył za jakieś rozsądne pieniądze, jako przenośny dysk do kompa bardzo dobra rzecz ale jako fotobank nie polecam.

Domyślnie

jako databank - nieporozumienie ! ...chyba że używasz kompakta z małą matrycą.
    kilka dni temu z ciekawości podłączyłem 5d - dramatycznie długo ściągało RAW-a, jpg oczywiście krócej, ale jakość podglądu niska.
    jeden z klientów w iSpot podzielił się wrażeniami i wyszło na to, że nie ma szans ściągnąć całej karty 4GB, brakuje prądu, podłączyć zasilania nie można bo złącze zajęte. Po naładowaniu aku. zaczyna ściągać od pierwszego pliku.

Coś już napisał Awatar Firrdun
    Miasto
    London

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez focus Zobacz posta
    jako databank - nieporozumienie ! ...chyba że używasz kompakta z małą matrycą.
    kilka dni temu z ciekawości podłączyłem 5d - dramatycznie długo ściągało RAW-a, jpg oczywiście krócej, ale jakość podglądu niska.
    jeden z klientów w iSpot podzielił się wrażeniami i wyszło na to, że nie ma szans ściągnąć całej karty 4GB, brakuje prądu, podłączyć zasilania nie można bo złącze zajęte. Po naładowaniu aku. zaczyna ściągać od pierwszego pliku.
    To straszna lipa Myslalem, ze moze dlugi czas zgrywania to przezyje, ale jezeli tak jak piszesz iPod nie ma "sily" na zassanie 4GB karty (a taka posiadam) to zakup connectora jest bez sensu.
    Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8 L

Domyślnie

ano lipa...
    szukałem czegoś zgrabnego do zrzucania zdjęć z podglądem, pomyślałem o iPod 80 GB, ale właśnie szybkość zrzucania kompletnie go dyskwalifikuje. Zdaje sie, że pozostaje Epson P-5000, tylko że to nie tanie rozwiązanie

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Jest jeszcze to: http://cyfrowe.pl/lista_produktow.ph...tion=kategoria nadal w zapowiedziach ale już z cenami
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów