Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: [samochodowy] O swiatlach i nie tylko

Mieszany widok

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    To akurat jest "darmowe" zrodlo energii jesli pochodzi z nagrzewnicy Ale imo sluchanie muzyki, podgrzewane lusterka/fotele/szyby pobieraja zdecydowanie wiecej pradu. Poza tym, kto by sie tym przejmowal
    musze wierzyc ci na slowo mam kupe elektryki w samochodzie a nie zauwazylam wplywu tego na zuzycie paliwa. bardziej odczuwalne bylo wlaczanie klimy/ogrzewania i sposobu jazdy chyba ( przynajmniej taka jest teoria mojego faceta).ja lubie szybka jazde, wiec pewnie zuzywam wiecej paliwa na czeste przyspieszanie.

troche lamerskie pytanie - czy na zuzycie paliwa nie ma tez jakiegos wplywu rodzaj skrzyni biegow??? (nie smiejcie sie ze mnie, ale slyszalam, ze takie autka sa bardziej ekonomiczne)
    Ostatnio edytowane przez monisiek ; 25-04-2007 o 21:16

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    troche lamerskie pytanie - czy na zuzycie paliwa nie ma tez jakiegos wplywu rodzaj skrzyni biegow??? (nie smiejcie sie ze mnie, ale slyszalam, ze takie autka sa bardziej ekonomiczne)
    Teoretycznie automatyczne skrzynie biegow zuzywaja wiecej paliwa, ale to zalezy od stylu jazdy. Na manualnej mozna za to bardziej poszalec a wtedy spalanie jest odpowiednio wieksze Generalnie nie ma regoly.

Uprawnienia umieszczania postów