Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: [samochodowy] O swiatlach i nie tylko

Mieszany widok

Domyślnie

muflon no po prostu uwielbiam takich, ktorzy zachowuja sie jak Ty, nie przyszlo Ci do glowy ze temu komus sie moze spieszyc i to moze byc dla kogos zyciowa sprawa zeby zdazyc?? zona rodzi, ktos z rodziny umiera etc...
    i jeszcze powiedz ze robisz to na lewym pasie kiedy prawy jest pusty...
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    muflon no po prostu uwielbiam takich, ktorzy zachowuja sie jak Ty, nie przyszlo Ci do glowy ze temu komus sie moze spieszyc i to moze byc dla kogos zyciowa sprawa zeby zdazyc?? zona rodzi, ktos z rodziny umiera etc...
    muflon wyraznie pisal o "siedzacych na d*pie", jak rozumiem to Twoj styl jazdy skoro sie tak oburzyles?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    muflon wyraznie pisal o "siedzacych na d*pie", jak rozumiem to Twoj styl jazdy skoro sie tak oburzyles?
    pijesz do mnie?? czy w wrozke sie bawisz??
    jak nie jestes jasnowidzem to zostwa bajkopisarstwko poetom

muflon opisal sytuacje z jaka niestety bardzo czesto spotykam sie na dwupasmowych drogach co mnie przyprawia o zdecydowany wzrost adrenaliny
    szczyt chamstwa (wg mnie) przezylem pare dni temu, kiedy to na 2-pasmowej z ograniczeniem do 70 pewna pani pomykala sobie lewym pasem 40-50 skutecznie blokujac ruch. Najpierw grzecznie odczekalem wszystki mozliwe zjazdy w lewa strone, w ktore potencjalnie pani mogla skrecic, pozniej dalem znac kierunkowskazem ze chcialbym jednak troche szybciej jechac, dalej swatla... to pani juz zauwazyla i ograniczyla swoja predkosc do 40... kiedy udalo mi sie juz ja wyminac z prawej, to zobaczylem: w rece ktora mi faka pokazywala szminke (lub inny przedmiot podobnych gabarytow), a w drugiej telefon (przy uchu), dodam tylko ze pani trzeciej reki nie miala, a samochod prowadzil sie sam... moze kolanami sobie pomagala ale tego juz nie wyczailem...

uogolniajac... jak widze goscia, ktory wlecze sie lewym pasem i za nic nie zjedzie na prawy, a jeszcze zwolni jak mu zwrocisz uwage swiatlami to dla mnie chamstwo... i tak, oburza mnie to

Cytat Zamieszczone przez Jerry99 Zobacz posta
    Muflon, kolega EchoX pojedzie do CH, zapłaci kilka mandatów to zacznie inaczej mówić/pisać...
    wyjasnisz mi za co mam palacic te mandaty??
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    Przyszlo mi, bo wyobraz sobie ze jazde z zona do szpitala juz przerabialem, jak rowniez (niedawno) z placzacym niemowlakiem na pogotowie, do tego w Wielkanoc. I jakos, mimo pospiechu, nie przyszlo mi do glowy smigac nie wiadomo ile. Owszem, zdarza mi sie na pustej drodze jechac tak 5-10km/h ponad limit (nawet juz raz na radar sie zalapalem ;-)) ale w standardowym "miejskim" ruchu, jesli mam przed soba kogos kto jedzie przepisowe 50, to nawet nie przyjdzie mi do glowy sie zdenerwowac.

Cytat Zamieszczone przez EchoX
    Nie, tak nie robie... ale podejrzewam ze idiotom tego typu to by nie przeszkadzalo, w koncu zawsze mozna wyprzedzic z prawej i pokazac fucka, no nie?...

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Muflon a mnie wkurza jak prawy pas sobie jedzie przepisowy a na lewym pasie jedzie maluch rowniez przepisowo ale nie przepusci innych aut...w ten sposob robia sie korki.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Muflon a mnie wkurza jak prawy pas sobie jedzie przepisowy a na lewym pasie jedzie maluch rowniez przepisowo ale nie przepusci innych aut...w ten sposob robia sie korki.
    ten maluch nie jedzie przepisowo. W Polsce przepisy wyraznie okreslaja ze na drodze 2 pasmowej jedzie sie prawym pasem. Lewy natomiast sluzy do wyprzedzania. Wiec taki muflon zwalniajacy na lewym pasie do 45 km/h rowniez nie jedzie przepisowo. Staje sie zlosliwą zawalidrogą.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    Wiec taki muflon zwalniajacy na lewym pasie do 45 km/h rowniez nie jedzie przepisowo. Staje sie zlosliwą zawalidrogą.
    Muflon trzyma sie prawego pasa i rowniez wkurzaja go jadacy 80km/h lewym po autostradzie ;-)

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Przyszlo mi, bo wyobraz sobie ze jazde z zona do szpitala juz przerabialem, jak rowniez (niedawno) z placzacym niemowlakiem na pogotowie, do tego w Wielkanoc. I jakos, mimo pospiechu, nie przyszlo mi do glowy smigac nie wiadomo ile. Owszem, zdarza mi sie na pustej drodze jechac tak 5-10km/h ponad limit (nawet juz raz na radar sie zalapalem ;-)) ale w standardowym "miejskim" ruchu, jesli mam przed soba kogos kto jedzie przepisowe 50, to nawet nie przyjdzie mi do glowy sie zdenerwowac.
    Muflon, kolega EchoX pojedzie do CH, zapłaci kilka mandatów to zacznie inaczej mówić/pisać...
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Uprawnienia umieszczania postów