Pokaż wyniki od 61 do 70 z 109

Wątek: [samochodowy] O swiatlach i nie tylko

Widok wątkowy

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Jak widze jakiegos lysola w golfie III, ktory mi siedzi na "tylku" nawet wtedy, gdy jade dosc szybko (za zazwyczaj tak bywa) to mam ochote zrobic to samo co muflon. Wlasnie tacy szofowi wymiatacze sa najbardziej niebezpieczni. Mniej doswiadczeni kierowcy zazwyczaj jezdza bardziej ostroznie i przestrzegaja przepisow.
    nie jestem lysa i nie mam golfa a zdarza mi sie tez czasem siedziec komus na tylku . staram sie wtedy jak najszybciej zmienic pas . sama nie lubie jak ktos jedzie za mna za blisko(jak nie widze w lusterku kol albo co najmniej lamp auta za mna to wtedy jest juz dla mnie za blisko), wtedy lekko hamuje i daje do zrozumienia, zeby trzymac sie ode mnie jak najdalej.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Nie musi od razu do Polski. Wystarczy ze przyjedzie na Wschodnie Wybrzeze do Bostonu. My tutaj mamy niewiele lepiej niz w Polsce:
    1. Dziury w drogach nie gorsze niz w Polsce ze wzgledu na dosc surowe zimy i czeste odsniezanie - sol i plugi potrafia skutecznie zryc asflat
    2. Niejezdzenie na swiatlach - bardzo czeste. Kiedy pada deszcz albo zaczyna sie sciemniac - "Po co skoro jeszcze widze?"
    3. Nieuzywanie kierunkowskazow - nagminne. Oni tutaj nie wiedza ze cos takiego maja zainstalowane w kazdym samochodzie. Wlaczajac w to policje.
    4. Nagle zmienianie pasow i jezdze nie miedzy pasami - w polaczeniu z punktem 3. daje to naprawde spora dawke emocji. Prawdziwy sport ekstremalny.
    w sumie masz racje. to samo w chicago :-x . szczegolnie z kierunowskazami i swiatalmi podczas zlej pogody. a dziury tez sa niezle - ostatnio kolega stracil obie prawe opony na ogromnej, nieoznaczonej dziurze. na szczescie tutaj mozna wywalczyc jakas kase od wladz za takie incydenty.
    Ostatnio edytowane przez monisiek ; 26-04-2007 o 17:52 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów