Wiem, że wcześniej zagalopowałam się... mogłam zostawić tylko swój pierwszy post. Nie wspominać o koszulce w stopce, ale tego już nie zmienię. Natomiast jeżeli chodzi o moją reakcję na to co Auwo miał napisane w stopce to nie żałuję jej i prawdę mówiąc miałam jeszcze ochotę coś tam o mózgu wspomnieć
Znam Auwo bardzo długo i wiem, że kawał hmmmmało kulturalnego człowieka z niego. Kiedyś pojechał ostro po mnie tylko z tego powodu, że mieszkam w Niemczech, bo według niego każdy kto mieszka w Niemczech jest "zniemczonym Polaczkiem"....
Jeżeli uważacie, że go obraziłam to możecie mi dać ostrzeżenie, jest mi to obojętne, ale mam małą prośbę, żeby w tabelce "powód" dopisać dlaczego była taka moja reakcja, bo nie chcę być źle odebrana, bo przecież normalnym ludziom takich rzeczy nie mówię...
Ale z drugiej strony to jest hyde park i różne dyskusje są tu prowadzonew innych działach tego nie będzie, bo na szczęście na tym forum istnieje opcja "ignoruj"
P.S. Vitez nie przejmuj się, jestem pewna że prędzej czy później druga okazja się nadarzy![]()