Wiem, że wcześniej zagalopowałam się... mogłam zostawić tylko swój pierwszy post. Nie wspominać o koszulce w stopce, ale tego już nie zmienię. Natomiast jeżeli chodzi o moją reakcję na to co Auwo miał napisane w stopce to nie żałuję jej i prawdę mówiąc miałam jeszcze ochotę coś tam o mózgu wspomnieć
Znam Auwo bardzo długo i wiem, że kawał hmmm mało kulturalnego człowieka z niego. Kiedyś pojechał ostro po mnie tylko z tego powodu, że mieszkam w Niemczech, bo według niego każdy kto mieszka w Niemczech jest "zniemczonym Polaczkiem"....
Jeżeli uważacie, że go obraziłam to możecie mi dać ostrzeżenie, jest mi to obojętne, ale mam małą prośbę, żeby w tabelce "powód" dopisać dlaczego była taka moja reakcja, bo nie chcę być źle odebrana, bo przecież normalnym ludziom takich rzeczy nie mówię...

Ale z drugiej strony to jest hyde park i różne dyskusje są tu prowadzone w innych działach tego nie będzie, bo na szczęście na tym forum istnieje opcja "ignoruj"

P.S. Vitez nie przejmuj się, jestem pewna że prędzej czy później druga okazja się nadarzy