Zgadza się. Rozumiem, że te komentarze mogły wyprowadzić z równowagi. Dlatego proponuje zamknąć ten temat.
w pelni sie z Toba zgadzam
sorry Panowie:Zamieszczone przez Auwo
-kultura jest JEDNA
-słoma też
- i NIE TRZEBA swoich dzieci do Takich szkół wysyłać
- i NIE TRZEBA po takich argumentach przechodzić do porządku dziennego ani przyjmować ich jako swoje własne...
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).
Wiem, że wcześniej zagalopowałam się... mogłam zostawić tylko swój pierwszy post. Nie wspominać o koszulce w stopce, ale tego już nie zmienię. Natomiast jeżeli chodzi o moją reakcję na to co Auwo miał napisane w stopce to nie żałuję jej i prawdę mówiąc miałam jeszcze ochotę coś tam o mózgu wspomnieć
Znam Auwo bardzo długo i wiem, że kawał hmmmmało kulturalnego człowieka z niego. Kiedyś pojechał ostro po mnie tylko z tego powodu, że mieszkam w Niemczech, bo według niego każdy kto mieszka w Niemczech jest "zniemczonym Polaczkiem"....
Jeżeli uważacie, że go obraziłam to możecie mi dać ostrzeżenie, jest mi to obojętne, ale mam małą prośbę, żeby w tabelce "powód" dopisać dlaczego była taka moja reakcja, bo nie chcę być źle odebrana, bo przecież normalnym ludziom takich rzeczy nie mówię...
Ale z drugiej strony to jest hyde park i różne dyskusje są tu prowadzonew innych działach tego nie będzie, bo na szczęście na tym forum istnieje opcja "ignoruj"
P.S. Vitez nie przejmuj się, jestem pewna że prędzej czy później druga okazja się nadarzy![]()
jak dzieci z przedszkola... wstydzcie sie
a ty vitez skoncz straszyc czerwonymi krececzkami.... idz je wystaw na allegro albo cos...
nie wolno pisac ryj, **** czy fiut? dzizaz... od kiedy to przestepstwo? bulwersuja cie takie slowa?
rece opadaja po prostu...
[ Dodano: 2005-03-02, 07:45 ]
ooops... napisalem zakazane slowa - dostane czerwona kreseczke...
Kamila, moze juz przestan dolewac oliwy do ognia - bo nie ma to najmniejszego sensu. Co do naszej znajomosci to nie powiedzialbym abysmy sie znali, a co dopiero dlugo.
I nie pisz takich farmazonow zeby sie teraz wybielic. Zaczynasz po kims jezdzic a teraz w tyl zwrot i strzalka tylnymi drzwiami. Mam wielu znajomych ktorzy mieszkaja w Niemczech i innych krajach i absolutnie mi to nie przeszkadza - tamta sprawa dotyczyla tylko i wylacznie Twojej osoby - wiec nie uogolniaj.
Czacha,
chyba bedzie trzeba zaczac pisac ą i ę , uch i ach zeby kresek nie zbierac
odnosze wrazenie , ze Vitez byl w szkole przesladowany przez swoich rowiesnikow tzn byl tym kolesiem ktory dostawal cyrklem po glowie, a teraz za wszelka cene usiluje sie odgryzc - ale to nie sa juz ci sami koledzy co w szkole.
pozdrawiam
Auwo, nie próbuję się wybielić, przecież napisałam, że nie żałuję tego co napisałamWcale nie uogólniam, te słowa nie dotyczyły tylko mnie
mam jeszcze cytaty z zanzibarium
no ale nieważne...
Pół roku może i długo, może i krótko jak kto woli
Bez odbioru
P.S. Nie musisz się ukrywać, bo ja już skończyłam
P.S.2 A teraz "ignoruj" żeby Twoich głupot nie czytać![]()
no i sie wszyscy pokłócili... masz ci los![]()
![]()
![]()
I wlasnie dizwi mnie ze Moderator Czacha sam nie zna regulaminu. Slownictwo moze byc rozne, ale zastosowane wobec innych osob jest juz chamstwem... a o chamstwie jest wyrazny punkt w regulaminie.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Btw Auwo pseudosmieszne proby jezdzenia po czyims dziecinstwie tez sa chamskie wiec daruj sobie.