Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: 30D RAW+jakie jpg?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy Zobacz posta
    Dlatego strzelenie tego tysiąca, w czasach taniej pamięci, nie jest niczym perwersyjnym...
    Nie będę się spierał... ale zastanawiam się jeszcze dlaczego z góry zakładasz aż tak partackie podejście fotografa do wykonywanej roboty:
    ...zrobiłem tylko 3 fotki i jedna jest poruszona, druga nieostra a przy trzeciej nie wypaliła lampa..."
    Przecież ktoś, kto robi nieostre i poruszone zdjęcia, u kogo błysk rządzi się prawami przypadku, nie powinien w ogóle brać się za taką robotę!
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Nie będę się spierał... ale zastanawiam się jeszcze dlaczego z góry zakładasz aż tak partackie podejście fotografa do wykonywanej roboty:

Przecież ktoś, kto robi nieostre i poruszone zdjęcia, u kogo błysk rządzi się prawami przypadku, nie powinien w ogóle brać się za taką robotę!
    Ja wcale nie zakładam partackiego podejścia do tematu - powiedziałbym, że to podejście odpowiedzialne, bo temat jest niezwykle ważny a focone wydarzenie nie może być powtarzane
    Nikt nie jest maszyną do robienia zdjęć i chyba nie powiesz, że znasz ludzi, którzy robią ślubne foty i mają 100/100 idealnych ujęć. Nikt tu oczywiście nie mówi o chaotycznym działaniu i działaniu z przypadku.
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Nikt nie jest maszyną do robienia zdjęć i chyba nie powiesz, że znasz ludzi, którzy robią ślubne foty i mają 100/100 idealnych ujęć. Nikt tu oczywiście nie mówi o chaotycznym działaniu i działaniu z przypadku.
    100/100 a 3/3 nieudane to róźnica. Ale nie spierajmy się o to...
    Moze wziąłem Twoje słowa zbyt dosłownie, może z drugiej strony zakładasz trochę za duży ten margines błędu, prawda pewnie leży pośrodku :-)
    W każdym razie te 1000 zdjęć od razu rzuciło mi się oczy :-)

ale przypomniała mi się inna rzecz. tak mocno podkreślasz niepowtarzalność ceremonii:
    W ślubnym foceniu margines bezpieczeństwa jest raczej ważny, bo pewne sytuacje są niepowtarzalne....
    temat jest niezwykle ważny a focone wydarzenie nie może być powtarzane
    to mam dla Ciebie ciekawostkę - chrzest już proponowano powtórzyć
    http://canon-board.info/showthread.php?t=21597
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów