EOS 1V... jak wspomniano F6 miala byc rarytasem a okazala sie malo wydajnym udoskonaleniem doskonalego juz i tak F5. Wiec F5 lub 1V. Nic lepszego w analogu juz nie bedzie.
EOS 1V... jak wspomniano F6 miala byc rarytasem a okazala sie malo wydajnym udoskonaleniem doskonalego juz i tak F5. Wiec F5 lub 1V. Nic lepszego w analogu juz nie bedzie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A nawet jak by Canon wprowadził następcę 1V to co tam mogli by dodać? Szybszy AF i pomiar bardziej precyzyjny , ale czy sie da to wykonać?
Niestey era apartów analogowych się niefortunnie skończyła... już chyba nic nowego nie zobaczymy![]()
![]()
Pozdrawiam
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka
Właśnie też o tym ostatnio myślałem. Czego Wam brakuje w 1V ??
Może podglądu zrobionej foty na LCD i histogramu![]()
yhm i matrycy
![]()
Zrobią taką hybrydę: kliszak z cyfrą (czyli film+matryca) byłaby jazda na maxa...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
Leicę R9/DMR znaczy?![]()
Ta Leica to podobno porażka. Nigdy nie widziałem jej w rękach acha czytale opisy w różnej prasie. Cena była astronomiczna a jakość zdjęć chyba nie ekiwalentne do ceny. Ale jak napisałem nie widziałem na oczy i nie trzymałem w rękach.
Pozdrawiam
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka