Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Padł mi ekran w 30d

Dopiero zaczyna

Question Padł mi ekran w 30d

Dzisiaj odebrałem przesyłke od kuriera z nowym aparatem 30D , zdążyłem naładować baterie zrobic ok. 50 zdjęc i padł mi ekran LCD. Przestał sie wyświetlać. Ktoś z was miał podobny problem?

Ps. Kupilem oryginalna karte 4 GB sandisk extreme III i karta działa mi prawidlowo w 20D.
    Canon EOS 20D, 30D + 100-400L USM, 24-105L, 50 f.1.8 II + Speedlite 580EX + Tamron 17-50 F/2.8 + Tamron 28-75 f/2.8 + MARUMI DHG CPL, WPC UV + MC UV + SANDISK CF 4GB, 1GB EXTREME III + LOWEPRO Micro Trekker 200 + Naneu Pro Adventure K3 + SONY HDR-HC5E

foto galeria - galeria zdjęć – aparaty cyfrowe – obiektywy – fotografia cyfrowa - filtry polaryzacyjne - zdjęcia

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no i 14 dni oczekiwania na naprawe w serwisie canona.
    Przy okazji dowiedzialem się ze ekran LCD w canon 30D jest produkcji sony i jest podobny lub nawet identyczny jak te stosowane do zwykłych aparatów kompaktowych
    Canon EOS 20D, 30D + 100-400L USM, 24-105L, 50 f.1.8 II + Speedlite 580EX + Tamron 17-50 F/2.8 + Tamron 28-75 f/2.8 + MARUMI DHG CPL, WPC UV + MC UV + SANDISK CF 4GB, 1GB EXTREME III + LOWEPRO Micro Trekker 200 + Naneu Pro Adventure K3 + SONY HDR-HC5E

foto galeria - galeria zdjęć – aparaty cyfrowe – obiektywy – fotografia cyfrowa - filtry polaryzacyjne - zdjęcia

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario_white Zobacz posta
    Przy okazji dowiedzialem się ze ekran LCD w canon 30D jest produkcji sony i jest podobny lub nawet identyczny jak te stosowane do zwykłych aparatów kompaktowych
    ameryki nie odkryłeś dla mnie to w sumie nie ma znaczenia
    pamiętaj, że to chodzi o 14 dni ROBOCZYCH czyli nie liczy się świąt, sobót i niedziel. czyli poczekasz dłuuuuuugo teraz bo jest dłłuuuuugi weekend. chyba Cię nie pocieszyłem
    I am FX

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

a to taka awaria nie podlega bezwarunkowej wymianie na nowy ?
    kwestia odeslania do sklepu? chyba ze to nie ze sklepu...
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fICHU Zobacz posta
    a to taka awaria nie podlega bezwarunkowej wymianie na nowy ?
    kwestia odeslania do sklepu? chyba ze to nie ze sklepu...
    Święte słowa :-) Mnie wymienili od ręki i sprawa się załatwiła. Jeżeli odeślesz do serwisu zapomnij o foceniu w dłuuuuuuugi weekend

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

rob zdjecia narazie tak. Bedzie ten dreszczyk niepewnosci znany tylko analogowcom . Oddasz po tym dłuuuugim łikendzie.
    A te 14 dni to pewnie dlatego ze beda sprowadzać czesci. Zadzwon do nich i zapytaj czy nie mogliby juz zamowic tego LCd a Ty go za 2 tygodnie przyniesiesz i wymienia prawie od reki.
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 26-04-2007 o 14:51

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam ponownie, ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu w dniu dzisiejszym otrzymałem sms z informacja, iż aparat jest już gotowy do odebrania ( Naprawa odbyła sie w ciągu 24 h). Bardzo, bardzo wielkie podziekowania dla serwisu CSI z ul. żytnia 15. Serwis stanął na wysokości zadania!
    Okazało się, że do wymiany poszedł układ sterowania LCD.

No i na długi weekend będę miał zajęcie

Teraz już jestem w pełni zadowolony z mojego nowego Canona 30D.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario_white Zobacz posta
    Witam ponownie, ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu w dniu dzisiejszym otrzymałem sms z informacja, iż aparat jest już gotowy do odebrania ( Naprawa odbyła sie w ciągu 24 h). Bardzo, bardzo wielkie podziekowania dla serwisu CSI z ul. żytnia 15. Serwis stanął na wysokości zadania!
    Okazało się, że do wymiany poszedł układ sterowania LCD.

No i na długi weekend będę miał zajęcie

Teraz już jestem w pełni zadowolony z mojego nowego Canona 30D.
    to wazny dzien
    ktos napisal cos pozytywnego o serwisie na zytniej
    proponuje przykleic ten watek hehe
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów