Panowie, jaki jest koszt wymiany migawki w 10D? W jakim czasie moga mi to zrobic w serwisie na Zytniej w Warszawie? Nie pytajcie co sie stalo...
Panowie, jaki jest koszt wymiany migawki w 10D? W jakim czasie moga mi to zrobic w serwisie na Zytniej w Warszawie? Nie pytajcie co sie stalo...
Proponuję zadać pytanie serwisowi http://www.e-csi.pl/hotline/faq/ .Zamieszczone przez mcdenko
A co się stało? :wink:
Zadam to pytanie serwisowi w poniedzialek. Ale moze ktos wie jakiego rzedu jest to wydatek?Zamieszczone przez p13ka
600-700 zl wg przeszukiwania grup dyskusyjnych ...Zamieszczone przez mcdenko
Serwis raczej nie odpowie bez zobaczenia?
Przynajmniej mi nie odpowiadał a odnośnie innych problemów.
[ Dodano: 26-02-2005 ]
Nie bede orginalny jak sie zapytam co sie stało, przyszedł na nia czas czy moze coś pomogłes?
Ano pomoglem... Ale nie pytajcie jak, bo juz nic wiecej nie powiem...Nie bede orginalny jak sie zapytam co sie stało, przyszedł na nia czas czy moze coś pomogłes?![]()
ok.
Tajemnica to tajemnica.
Moze to Ci troche pocieszy.
Ja jedna cyfrówke(tania i dostałem jako nagrode) upusiłem na podłoge i juz po aparacie, ale wygrałem drugą.
czysciles matryce i Ci pradu zabraklo ?Zamieszczone przez mcdenko
![]()
OK! Gdyby sie to komus przydalo to 630 zlotych za wymiane migawki w Warszawie na Zytniej. Obsluga bardzo mila, wszystko profesjonalnie zalatwione. Nie mam najmniejszych uwag. Czekam na przesylke!![]()