Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Karta pamięci < 2GB do S3 IS

Domyślnie Karta pamięci < 2GB do S3 IS

Witam.
    Mam pytanie dotyczące kart pamięci do S3 IS. Jaką największą można tam bez problemu wcisnąć ? Ostatnio miałem SD Kingstona 1GB S-ke i wszystko chodziło jak trzeba. Teraz mam takeMS 133 2GB (tania i szybka była i co jakis czas wysypuje mi się "Błąd danych". W innym urządzeniu pracuje jak gdyby nic, więc martwię się że IS-owi nie podeszła nieco, a tracić zdjęcia strach i szkoda. Nawet formatowanie w aparacie nie pomaga.
    Przemyślam zakup innej karty ale większej czyli 4GB. No i tu totalnie nie mam pewności czy aparat zobaczy wogóle taką kartę, a nie mogę nigdzie się dokopać jakiś doświadczeń na forum w tym kierunku. Jaka i czy będzie widoczna ?
    I jeszcze jedno pytanie. Karty SD są w pewnym stopniu zgodne z MMC. S3 je łyknie ?
    Zielony jak marchewka w grudniu ... Zabawki: Na razie EOS 500D i EF-S 17-85 IS USM, EF-S 55-250 IS...

Dopiero zaczyna Awatar bdx
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Od kilku dni mam ten aparacik i też frapowało mnie to pytanie. Pod tym linkiem znalazłem odpowiedzi..

http://forums.dpreview.com/forums/re...6&changemode=1

20D + 17-50 f/2.8 + ef 100/2.8 usm + 70-200/2.8 + 2x II ef + G5 + S3IS = www.bdx.deviantart.com

Uprawnienia umieszczania postów