Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: CANON iMAGE GATEWAY

tomgda
    Guest

Domyślnie CANON iMAGE GATEWAY

HEY! Jak sie zarejestrować w CANON iMAGE GATEWAY.Próbowałem przez program ZoomBrowser EX tak jak jest napisane na stronie Canona,ale mi coś nie wychodzi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: CANON iMAGE GATEWAY

Cytat Zamieszczone przez tomgda
    ale mi coś nie wychodzi
    Co za tekst... "maaaaamoooo a oni nie chca mnie wpuuusciiiic" .
    Wez sie w garsc i opisz normalnie - CO ci nie wychodzi? Jakis blad musi byc zglaszany albo opisz krok po kroku co robisz itp. Gdzies tam powinien byc jakis help, FAQ itp na tej stronce czy w ZoomBrowserze. Ja tam nie wiem bo sie tam nie rejestrowalem, ale twoj styl zgloszenia problemu jest - wybacz - dziecinny i zalosny "cos mi nie wychodzi a nie wiem co a buuuu" .

tomgda
    Guest

Domyślnie

Sorry ale zapomniałem dopisać nagłówka "dla wtajemniczonych" Problem polega na tym że przez program ZoomBrowser.... powinenem sie zarejestrować na firmowej stronie Canona i oglądać i wysyłać zdjęcia w ogólno światowej bazie zdjęć zrobionych przez różne aparaty Canona.Gdy naciskam w programie ZoomB.....zakładke INTERNET>>>CANON DIGITAL CAMERA HOMEPAGE powinenem sie zapewne połączyć ze stroną na której mozna dokonać rejestracji i po otrzymaniu Hasła mieć dostęp do bazy zdjęć.(rejestracji można dokonać tylko przez program ZoomBrowser EX załączony razem z kupnem nowego aparatu,w tym przypadku model A60) Cały problem w tym że po naciśniećiu zakładka INTERNET>>>CANON DIGITAL CAMERA HOMEPAGE strona nie chce sie wyświetlić.I od cały problem.Teraz jest jaśniej. :wink: P.S-może jest jakiś inny sposób zarejestrowanie się,alboi coś żle robie??POZDROWIENIA :wink:

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

powinenem sie zarejestrować na firmowej stronie Canona i oglądać i wysyłać zdjęcia w ogólno światowej bazie zdjęć zrobionych przez różne aparaty Canona.
    Naprawde tak latwo cie namowic do podazania za tlumem?
    Dlaczego powinienes? Ktos cie zmusza? Z pistoletem przy glowie stoi i kaze sie zarejestrowac?
    To sa TWOJE zdjecia i oddawanie ich za darmo Canonowi nie jest najrozsadniejszym pomyslem. Odradzalbym taka rejestracje.

Cały problem w tym że po naciśniećiu zakładka INTERNET>>>CANON DIGITAL CAMERA HOMEPAGE strona nie chce sie wyświetlić.
    A czym sie laczysz z internetem? Moze jakies dziwne proxy po drodze ktorego ZoomBrowser nie potrafi pokonac?

tomgda
    Guest

Domyślnie

Nie muszem ale chcem Jak bym nie chciał to bym nie pisał i nie wiem czemu ktoś miał by stać nademną z pistoletem,to nie dziki zachód A jak sie nie łączył tak sie nie łączy

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A jak sie nie łączył tak sie nie łączy
    Chyba nie doczytales mojego postu do konca... zadalem pytanie by pomoc rozwiazac ewentualny problem .

tomgda
    Guest

Domyślnie

Połączenie mam całkiem normalne przez sieć lan i nie łącze sie przez serwer proxy

tomgda
    Guest

Domyślnie

Korzystam z internetu przez sieć LAN i nie łącze sie przez serwer proxy.Nie mam też żadnych Firewallow itp.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Korzystam z internetu przez sieć LAN i nie łącze sie przez serwer proxy.Nie mam też żadnych Firewallow itp.
    Zaklad?
    Co to za siec LAN? Przez cos musi wychodzic do internetu. Zapytaj admina przez co. I kazda siec lan ma jakis router/switch/gateway (zazwyczaj wszystko w jednym) i to tam sie problem moze pojawiac z przekierowywaniem danego "klika" z aplikacji do internetu.
    Niestety bardziej ci tu nie pomoge, co najwyzej admin twojej sieci LAN (nie zapomnij o co najmniej czteropaku piwa inaczej zaden admin nie pomoze ).

tomgda
    Guest

Domyślnie

A mam taki plan Była by mozliwość zarejestrowania sie na strone z innego kompa(np w kafejce internetowej albo u kolegi)Dostał bym chasło i już bez problemu bym wchodził na tą strone.Czy zawsze będe musiał wchodzić najpierw przez ZoomBrowswera

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów