Wiesz co - z tym bywa roznie. Sa tacy Co maja 3 stalki, ale widzialem tez wielu latalo z zoomami i to pokroju tej rury 20 cos tam 300-400 Canona (nie pamietam dokladnych parametrow) . Poza tym zastanawia mnie zawsze jedna rzecz - tyle sie pisze PROFESJONALISCI - masz jakas definicje kto to jest PROFESJONALISTA? widzialem mase fotek zrobionych przez osoby okreslajace sie jako Profi i szczerze to byly bardzo przecietne. Widzialem mnostwo fotek "amatorow", ktorych nie powstydzilby sie niejeden profesjonalista.
(z zycia - jak staralem sie o akredytacje na Festiwal Tyski to odmowiono mi, bo nie jestem Profesjonalista, oczywiscie z racji tego ze wspolpracuje z zespolem, dostalem ID - zespol, wiec bez laski organizatora robilem sobie ze sceny i pod scena wszystkie kapele. Ci, ktorzy nosili ID prasa, czy owi PROFI strzelali kompaktami Kodaka i 2 Minoltami A200 trzymajac w jednym reku a w drugiej papierosa.. Mialem potem okazje ogladac te fotki (zreszta wiele z nich jest na oficjalnej stronie festiwalu) i wlosy mi sie zjezyly! (Ja wiem , ze kazdym aparatem da sie zrobic swietne zdjecia ale tutaj to chyba byla jakas kpina! To nie tylko moja opinia! ) Mialem tez mozliwosc poogladania fotek amatorow , ktorzy w jakis tam sposob dostaly pozwolenia od kapel na focenie. Roznica byla tak duza, ze na poczatku myslalem ze komus sie opisy pomylily.