Pokaż wyniki od 1 do 10 z 790

Wątek: 70-200 f/4 L IS czy 70-200 f/2.8 L

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Używka odpada

Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    Owszem - poprzednik 70-200/2.8. Niestety już nieprodukowane, do kupienia tylko z drugiej ręki. A szkoda ponieważ moim zdaniem to bardzo dobre szkło, świetne optycznie i dużo dyskretniejsze od swojego następcy.
    Używka odpada, to szkło ma mi slużyć wiele lat wiec nie bede na nim oszczędzał. A jak myślicie czy zakres 70-200 nie jest za wąski na spcer zoom (spacery z dzieckiem?) nie byłby lepszy 24-105?
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    Używka odpada, to szkło ma mi slużyć wiele lat wiec nie bede na nim oszczędzał. A jak myślicie czy zakres 70-200 nie jest za wąski na spcer zoom (spacery z dzieckiem?) nie byłby lepszy 24-105?
    Zalezy jak sprytne dziecko Niektore szybko sie orientuja co to znaczy jak tatus podnosi aparat do oka i zaczynaja sie nienaturalnie zachowywac/pozowac. Dluzszym szklem jest wiec wieksza szansa na to ze zwroca uwagi na fotografujacego (przynajmniej w teorii) Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Przy tym co masz w stopce to bym brał 70-200. To lepsze uzupełnienie 17-50. W 24-105 część zakresu Ci się pokrywa i do tego te 105 jakieś nadzwyczaj długie nie jest.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Dzięki

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Przy tym co masz w stopce to bym brał 70-200. To lepsze uzupełnienie 17-50. W 24-105 część zakresu Ci się pokrywa i do tego te 105 jakieś nadzwyczaj długie nie jest.
    Dzięki za info, też raczej się skłaniam do 70-200 4is. Zapraszam na plener do Torunia 20-21 października.

Poz.
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dzięki za info, też raczej się skłaniam do 70-200 4is. Zapraszam na plener do Torunia 20-21 października.

Poz.
    Dzięki . Kto wie może skorzystam .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów