Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: "uniwersalny" travel zoom na początek

Widok wątkowy

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toshimitsu Zobacz posta
    Hahah. Przepraszam dodawalem nowy nabytek do stopki i sie za bardzo podekscytowalem
    No się nie dziwię też bym był ja używam 70-200 4L bardzo jestem z tego szkiełka zadowolony ale nie to ze bym nie zmienił na Twoje
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    I tu masz rację, ale pozwól ją mieć także pozostałym
    Ale pozwalam, daleki jestem od narzucania swoich poglądów wyraziłem tylko swoje zdanie na temat takich szkieł, każdy i tak zrobi tak jak uważa.

No nie do końca, niektórzy dostrzegają różnicę w jakości fotek, innym kompakt wystarcza.
    Wiesz, nie każdy kupuje lustro po to, by do niego dźwigać torbę szklarni, jeśli cię na nią stać.
    Między szkłami też dostrzegają a i zaraz też pełna torba niezbędna nie jest

Widzisz, ciekawe masz podejście do ludzi którzy pstrykają "spacerzoomem".
    Właśnie wychodząc poza ten "zielony kwadracik" nawet z takich "wynalazków" można sporo wycisnąć.
    To był przykład. Ja nie twierdzę, że się nie da i w canonie S1 potrafiłem panować nad GO ale chyba nie tędy droga przynajmniej w przypadku bardziej zaawansowanych potrzeb.

Czasem nie warto sugerować się "testami", a zerknąć co to szkiełko potrafi naprawdę w rękach zwykłego użytkownika.
    Pozdrówka!
    Ale nie chodzi o to, żeby kupować każde szkło używać i dopiero stwierdzać czy to to czego potrzebuję. Testy optyki bez celowe nie są pozwalają określić co jest czym do czego etc.

Niemniej jednak zgadzam się z Tobą najważniejszą kwestią jest kto czego oczekuje, jaki ma budżet jakie potrzeby.
    Producenci nie produkują szkieł po to by były ale po to by je używać jedne gorsze drugie lepsze - tak jak ze wszystkim

A na końcu to i tak my robimy zdjęcia i Ani FF ani L-ka dobrej foty za nas nie zrobi.

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez zyyys ; 08-04-2009 o 14:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów